Trei doctori de medicina alternativa din China au vindecat o tumoare inoperabila in doar 3 minute, folosind meditatia!

vindecare meditatie„Mintea conduce trupul” este o afirmatie extrem de des folosita, dar care, din pacate, si-a pierdut semnificatia initiala. Trupurile noastre nu sunt altceva decat reflexia mintilor noastre, asa ca, atunci cand ne imbolnavim, trebuie sa ne accesam mintea constienta pentru vindecare; in definitiv, noi simtim durerea sau boala din cauza mintii.

In videoclipul de mai jos il putem intalni pe Gregg Braden, un om de stiinta, un vizionar si un savant, care are capacitatea de a vorbi cu mintile noastre. Gregg explica faptul ca, prin concentrarea asupra constiintei pozitive, avem capacitatea de a manifesta miracole.

Gregg Baden foloseste povestea prezentata in videoclipul de mai jos ca un exemplu. Povestea este despre o femeie care a solicitat ajutor medical intr-un spital de medicina alternativa din Beijing, dupa ce medicii din Occident i-au spus ca tumoarea ei este „inoperabila”. Doctorii de medicina alternativa au evaluat-o, spunand ca trebuie sa faca schimbari in viata, pentru a avea o viata mai buna, si deci pentru a avea parte de sanatate. Ei au invatat-o cum sa respire, cum sa-si hraneasca corpul, dar si cum sa faca miscari blande pentru a stimula centrii de energie din corpul ei.

Apoi, acei medici au efectuat o procedura care este inexistenta in medicina occidentala. Trei medici s-au folosit de lucrul cu energiile pentru a accelera vindecarea cancerului de vezica urinara de care femeia suferea. Ce s-a intamplat in continuare poate fi considerat drept imposibil de catre unii.

Un monitor cu ultrasunete a fost folosit pentru a ilustra efectele procedurii. Primul ecran a aratat o imagine din tumoarea ei, iar al doilea ecran a prezentat activitatea in timp real a tumorii. Cei trei medici au lucrat cu energia din corpul ei si apoi au incantat un cuvant destinat sa consolideze sentimentul ca deja cancerul ei a fost deja vindecat; in doar 3 minute, tumora a disparut.

„Pentru mine, aceasta e informatia pe care o putem aplica in vietile noastre”, a spus Gregg Braden. Trebuie sa vedeti videoclipul in intregime pentru a-l crede.

4 Comments

  1. Greg Bradden este un escroc foarte abil care a prostit pe multi, in special pe cine a „vrut” sa fie prostit…
    Chinezii au pus femonii care au „facut” acea ne-regularitate sa o retraga.
    Nu este nimic medicinal ci lucrul cu demonii pentru o sanatate „paruta”.
    Au aratatasta ca sa prosteasca oricat de multi fraieri si disperati care cred ca cu dracu’ se obtine sanatate si ca apeland la demoni / dudhurile intunericului si minciunii se vor insanatosi – nici vorba, dracii ii tin putin „fatosi” dupa care si-au ratat mantuirea ca sufletul se duce la caznele Gheenei.

1 Trackback / Pingback

  1. TREI DOCTORI DE MEDICINA ALTERNATIVA DIN CHINA AU VINDECAT O TUMOARE INOPERABILA IN DOAR 3 MINUTE, FOLOSIND MEDITATIA! - Uniti Luptam Pentru Romania

Leave a Reply