luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCum puteti vindeca durerea de cap, in 5 minute, cu ajutorul unei...

Cum puteti vindeca durerea de cap, in 5 minute, cu ajutorul unei tehnici foarte simple

Cum puteti vindeca durerea de cap, in 5 minute, cu ajutorul unei tehnici foarte simple

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Una dintre cele mai intalnite afectiuni este durerea de cap – dar este si una dintre indispozitiile cel mai usor de eliminat cu ajutorul culorii. Majoritatea durerilor de cap se declanseaza in urma unei stimulari excesive a ajna chakra sau a chakrei crestetului, ceea ce determina aparitia unei afectiuni de tipul „inflamatiei”. De cele mai multe ori, racorirea celor doi centri energetici ajuta la alinarea suferintei.

Orice forma energetica urmeaza gandul. In timp ce ne concentram asupra unei culori anume, semnalul este trimis catre energia proiectata de palme. Culoarea asupra careia ne concentram determina nivelul de vibratie al energiei pe care o proiectam. In felul acesta ne folosim palmele pentru a vindeca sau alina diverse afectiuni printr-o simpla atingere.

Pentru acest exercitiu vom folosi atingerea eterica si o nuanta de albastru palid, rece sau o combinatie albastru-verde. Pentru dureri mai intense, cum ar fi migrenele, deosebit de eficienta ar putea fi proiectarea de indigo. Faceti un scurt exercitiu de relaxare. Efectuati o respiratie ritmica, incet si linistit. In timp ce inspirati, simtiti cum energia albastra universala va patrunde in corp si se acumuleaza in palmele voastre.

Persoana careia vreti sa-i alinati durerile de cap sa se aseze in fata voastra. Spuneti-i sa inchida ochii si sa se relaxeze. Puneti-va palmele la o distanta de 5-8 cm de fruntea, respectiv ceafa ei. Continuati sa respirati ritmic. In timp ce expirati, vizualizati si simtiti cum energia de un albastru rece emana din palmele voastre. Vedeti cum aceasta energie invaluie si patrunde capul individului, calmandu-i si echilibrandu-i durerea. Cateodata, procedeul devine mai eficient daca vizualizati albastrul sub forma unei aspirine colorate.

La fel de bine ati putea aseza palmele pe partile laterale ale capului, caci adeseori in zona tamplelor pot aparea blocaje energetice care agraveaza durerile de cap. Continuati timp de 3-5 minute (rareori veti avea nevoie de mai mult timp pentru a obtine rezultate vizibile).

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.