luni, septembrie 26, 2022
AcasăUncategorizedTot mai multi chinezi adera la budhismul tibetan

Tot mai multi chinezi adera la budhismul tibetan

Tot mai multi chinezi adera la budhismul tibetan

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

buddhism-tibetanIn China, doctrina budista incepe sa isi faca loc in randul clasei mijlocii cautatoare de calauzire, informeaza Washington Post. Budistii au ajuns in Bazinul Huangsongyu, partial inghetat, la 55 de mile nord de Beijing. In cursul diminetii au eliberat 53.000 de pesti in gaurile facute in gheata. Dupa-amiaza, au mers in sensul acelor de ceasornic in jurul unui foc aprins in curtea unui hotel, rostind incantatii impotriva raului, in timp ce voluntarii aruncau ulei de gatit, fasole, fructe si tigari in foc. Participantii la acest ritual au fost 200 de chinezi si calugari tibetani.

Desi statiscticele sunt greu de relevat, calugarii si expertii spun ca numarul chinezilor apartinand clasei mijlocii care se convertesc la budismul tibetan este in crestere. Si asta in ciuda oprelistilor fata de religia tibetana (al carui lider spiritual este Dalai Lama) pe care autoritatile comuniste chineze le pun.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment