Home Spiritualitate teoreticaCugetari Scopul principal al vietii noastre trebuie sa fie cunoasterea spiritului! La multi ani 2014!

Scopul principal al vietii noastre trebuie sa fie cunoasterea spiritului! La multi ani 2014!

by admin
104 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

spiritualitate 2014Ne aflam aici, pe acest Pamant, cu un anumit scop. Nu am venit doar pentru a naste copii (asa cum sunt unii care cred ca scopul suprem al oamenilor este acela de a lasa mostenitori); nu am venit nici macar pentru a fi fericiti sau pentru a cunoaste bunastarea materiala. Am venit pe Pamant pentru unicul scop, acela de a ne realiza spiritual, adica a constientiza faptul ca noi suntem mai mult decat trupul si mintea noastra. Avem un spirit, iar acesta nu il putem cunoaste decat traindu-ne viata pe Pamant in mod spiritual.

Cum ne putem realiza spiritual? Prin contemplatie, prin constientizare, prin meditatie, prin rugaciune. Avem aceste patru metode, iar noi nu trebuie decat sa punem in practica macar una din ele. Restul lucrurilor din viata noastra sunt detalii minore, neimportante. Educatia de la scoala, slujba pe care o avem, familia in care traim sau care ne-o formam par lucruri importante in viata unui om, dar nu la fel de vitale ca faptul de a fi constienti de spiritul nostru. Degeaba obtinem premii Nobel in viata, degeaba avem succes material, degeaba ne bucuram de fericirea familiei noastre… toate aceste sunt absolut inutile in momentul in care murim. Facem ceva cu titlurile de glorie dupa moarte? Nu! Facem ceva cu bogatiile in mormant? Nu! Vom muri inconstienti, vom avea un vis prelung in care ne vom zbuciuma, insa din care nu ne vom mai trezi niciodata. Dar daca, din timpul vietii, vom reusi sa ne cunoastem spiritul, reusim sa aflam toate secretele spirituale, atunci moartea ne va prinde in glorie, vom putea fi constienti si dincolo de moarte pentru totdeauna! Vom putea avea o viata constienta si dincolo de mormant.

V-am spus aceste lucruri pentru ca acum, in ajun de an nou, sa constientizati la ceea ce veti avea de facut in anul 2014. Sa nu uitati, in primul rand rand, sa va hraniti sanatos, cu legume si fructe proaspete, bune si ecologice. Si asta pentru ca daca sunteti sanatosi, va veti putea cunoaste spiritul mai bine! In al doilea rand, sa fiti buni cu cei din jurul vostru: altruisti, darnici, iubitori. Si asta pentru ca veti avea parte astfel, prin rezonanta, de energie pozitiva. Daca insa va inconjurati de ura, manie si rautate, energia negativa va va impiedica in cunoasterea spirituala.

Dumnezeu sa fie cu voi si sa aveti parte de un an spiritual cat mai bogat! LA MULTI ANI 2014!

Echipa Almeea

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

CAYCE 31 decembrie 2013 - 14:44

PT. PROGRES SPIRITUAL SI CUNOASTEREA LUI DUMNEZEU..!, LA MULTI ANI MAI !, CACI OMUL CE CAUTA DE CIND SE NASTE..?..IL CAUTA PE DUMNEZEU !

Soimu I 31 decembrie 2013 - 15:14

La multi ani cu sanatate echipei Almeea, tuturor fratilor si surorilor noastre crestini ortodocsi care cu credinta si smerenie se roaga Dumnezeului in treime slavit si Maicii Domnului pururea fecioara Maria pentru iertarea pacatelor. Amin

Eugenia 31 decembrie 2013 - 16:33

Vă urez un sincer La Mulţi Ani!

Mircea 31 decembrie 2013 - 17:59

Lazarev zice, ca si daca ajungem la penultima treapta, adica cea a spiritulitatii tot suntem in ratacire, trapta cea adevarata si singura care e dreapta e iubirea pentru Dumnezeu, spiritualitatea te poate amagii sau te poate face sa crezi ca esti sfant, spiritualitatea o au budistii, yoghinii, etc. Doar iubirea directa pentru Dumnezeu este ceea ce trebuie ajuns, atins, si trait. Sa ma iubeti mai mult decat pe mama ta, tatal tau, pe tine insuti, etc, daca nu.L poti pe Dumnezeu in acesta lume, si daca la.I vedea in fata pe celalta lume tot nu la.I putea iubii.

daf 31 decembrie 2013 - 22:54

La multi ani ! Mult succes in noul an!

eu cristi 1 ianuarie 2014 - 18:17

la multi ani tuturor si dumnezeu sa va dea sanatate!

A. 1 ianuarie 2014 - 22:57

intr-adevar, acesta este scopul pentru care venim aici.am aflat asta si eu de citiva ani si de atunci viata mea s-a schimbat total.dar citi pot realiza asta? sau mai bine zis, citi cred asta?? din pacate majoritatea sint convinsi ca venim doar pentru a acumula cit mai multe averi, pentru a ne distra( “o viata avem domle si trebuie s-o traim”!!!) si etc….felicitari pentru articol si un sincer LA MULTI ANI!

mihaela 2 ianuarie 2014 - 12:33

la multi ani ,este foarte adevarat,inaltarea spirituala este tot ce conteaza

Leave a Comment