De ce in tarile musulmane, multi oameni nu se tem de cancer?

Social Media

Cisplatin paper graphic

De ce in tarile musulmane, oamenii nu se tem cand aud ca au cancer? Pentru ca ei stiu ca o boala cum este cancerul nu e considerata a fi o afectiune periculoasa si poate fi tratata destul de usor. De fapt, musulmanii spun ca acest cancer este un fel de „bestie” care absoarbe de cateva ori mai multa energie decat celulele obisnuite ale corpului. El se inmulteste (metastaze), iar atunci cand se inmulteste si ii lipseste energia, in cele din urma absoarbe toate resursele organismului, dupa care apare moartea.

Ce-ai putea face daca ai avea cancer, in conceptia musulmana? A posti intre 3 zile si o luna; asta inseamna sa nu mananci nimic si sa bei doar apa curata. De ce? Pentru ca se considera ca nutritia neintrerupta poate provoca si cancer. Un posibil efect de vindecare a cancerului se datoreaza organismului care, nemaifiind ocupat cu digestia, raspunde mai eficient la stres, opreste procesele inflamatorii, nu mai alimenteaza tumorile si accelereaza eliminarea de celule deteriorate.

In plus, se stie ca apa are si ea un rol vindecator, consumul zilnic de cel putin 2 litri de apa, curata organismul de toxine si il regenereaza.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply