joi, februarie 2, 2023
AcasăSpiritualitate practicaDe ce in tarile musulmane, multi oameni nu se tem de cancer?

De ce in tarile musulmane, multi oameni nu se tem de cancer?

De ce in tarile musulmane, multi oameni nu se tem de cancer?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Cisplatin paper graphic

De ce in tarile musulmane, oamenii nu se tem cand aud ca au cancer? Pentru ca ei stiu ca o boala cum este cancerul nu e considerata a fi o afectiune periculoasa si poate fi tratata destul de usor. De fapt, musulmanii spun ca acest cancer este un fel de „bestie” care absoarbe de cateva ori mai multa energie decat celulele obisnuite ale corpului. El se inmulteste (metastaze), iar atunci cand se inmulteste si ii lipseste energia, in cele din urma absoarbe toate resursele organismului, dupa care apare moartea.

Ce-ai putea face daca ai avea cancer, in conceptia musulmana? A posti intre 3 zile si o luna; asta inseamna sa nu mananci nimic si sa bei doar apa curata. De ce? Pentru ca se considera ca nutritia neintrerupta poate provoca si cancer. Un posibil efect de vindecare a cancerului se datoreaza organismului care, nemaifiind ocupat cu digestia, raspunde mai eficient la stres, opreste procesele inflamatorii, nu mai alimenteaza tumorile si accelereaza eliminarea de celule deteriorate.

In plus, se stie ca apa are si ea un rol vindecator, consumul zilnic de cel putin 2 litri de apa, curata organismul de toxine si il regenereaza.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.