sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate practicaToate racelile trebuie sa le tratati cat mai natural: renuntati la medicamente!

Toate racelile trebuie sa le tratati cat mai natural: renuntati la medicamente!

Toate racelile trebuie sa le tratati cat mai natural: renuntati la medicamente!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Raceala este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai cunoscute infectii la nivel mondial. Se estimeaza ca o persoana poate raci intre de 2 pana la 4 ori pe an. Raceala ii face pe oameni sa se duca la farmacii pentru a cumpara medicamente, cauzand un dezechilibru in organism, ca sa nu mai vorbim de banii pierduti aiurea. Totusi, daca vom intelege bine cum functioneaza racelile, oamenii sunt capabili de a preveni sau a trata aceasta afectiune, folosind o serie de modalitati naturale.

Constientizati

O raceala este o infectie respiratorie superioara si prezinta mai multe simptome. Dintre acestea, amintim: iritatii ale nasului si gatului si tuse. Dar oamenii nu prea inteleg bine ce este cu aceasta raceala. Pentru inceput, trebuie sa spunem ca racelile sunt cauzate de virusi si nu de bacterii. Virusii si bacteriile sunt la fel de diferiti ca si calculatoarele si elefantii. Desi au unele lucruri in comun, in general, virusii nu raspund la fel de bine ca bacteriile. Prin urmare, antibioticele, care sunt destinate bacteriilor, sunt inutile. Cel mai bun lucru de a lupta impotriva virusilor este acela a limita expunerea noastra fata de ei si sa avem un sistem imunitar puternic.

Precum spuneam, nu are rost sa dam banii aiurea pe medicamentele impotriva racelilor, intrucat acestea nu au absolut niciun efect decat sa reduca simptomele racelii, nu sa le vindece. Iar cel mai bun lucru pe care-l putem face este acela de a ne stimula sistemul nostru imunitar, si nu doar in perioada sezonului rece, ci pe tot parcursul anului.

Imbunatatiti sistemul imunitar

Pentru stimularea sistemului imunitar, trebuie sa adoptam un stil de viata sanatos. Pentru aceasta, trebuie in primul rand sa mancam sanatos, folosind fructe, legume, ierburi si condimente, toate acestea oferind cele mai naturale vitamine, minerale si antioxidanti pentru a proteja si a consolida sistemul nostru imunitar. In plus, mai e nevoie de apa potabila suficient de pura, de miscare regulata, de expunere la aer curat si la soare, pentru a avea parte de vitamina D.

Odihniti-va, hidratati-va si hraniti-va natural

Atunci cand sunteti racit(a), cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa va odihniti corpul. Acest lucru inseamna sa va luati o zi sau doua zile libere de la locul de munca. Acesta este mesajul pe care o raceala incearca sa ne-o trimita: luati o pauza. Odihna ajuta trupul, oferind cea mai eficienta si mai rapida recuperare.

Apoi, organismul trebuie hidratat. Cu cat mai multe ceaiuri calde, dar si apa curata, cu atat mai bine.

Si, in cele din urma, corpul vostru trebuie hranit cu alimente de buna calitate; evitati alimentele preparate si rapide si folositi alimentele in starea lor cat mai naturala. Cresterea nivelului de vitamine, cum ar fi vitaminele C si D, este de asemenea benefic.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

6 Comments