luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieIata un doctor curajos care isi trateaza cu succes pacientii cu fructe...

Iata un doctor curajos care isi trateaza cu succes pacientii cu fructe si legume, si nu cu medicamente! Bravo lui!

Iata un doctor curajos care isi trateaza cu succes pacientii cu fructe si legume, si nu cu medicamente! Bravo lui!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

doctor farmacie verdeIn loc sa prescrie medicamente sau operatii, exista un medic curajos din America, pe nume dr. Garth Davis, care prescrie mai intai pacientilor sai tratamente naturiste cu plante, legume si fructe.

Desi chiar Hipocrate, parintele medicinei moderne, a fost acela care a spus faimoasele vorbe „Alimentele sa fie medicamente, iar medicamentele sa fie alimente”, foarte putini medici din ziua de astazi iau in serios aceste cuvinte pline intelepciune, pentru a face din modul sanatos de alimentatie temelia pentru vindecarea pacientilor. Dar, in Houston, Texas (SUA), exista un medic cu o gandire progresista, care a inceput sa prescrie fructe si legume in loc de medicamente, pentru ca acest doctor crede (ca si altii ca el) ca o alimentatie corespunzatoare este esenta unei stari bune de sanatate.

Dupa ani de tratament al bolilor moderne, cum ar fi diabetul si hipertensiunea arteriala, dr. Garth Davis a descoperit ca dieta si stilul de viata sunt cu adevarat cele mai bune instrumente pentru a ajuta un corp sa devina sanatos. Dr. Davis nu mai prescrie demult medicamente pacientilor sai, ci diete cu fructe si legume. Si pana in prezent, pacientii au raspuns foarte bine la schimbare.

„Ca medici, noi facem operatii si prescriem medicamente pentru ca pacientii nostri sa se faca bine”, spune dr. Davis. „Dar, de asemenea, de ce sa nu-i educam sa manance sanatos si sa consume fructe si legume proaspete?”

Dr. Davis, impreuna cu colabatorii sai, au deschis o „farmacie raw-organica”, in care, in loc de medicamente ofera pacientilor sai tratamente cu legume si fructe, in functie de necesitatile fiecaruia. De exemplu, intr-o zi un pacient poate primi ca tratament o cutie in care se afla mere, portocale, banane, salata verde, telina, morcovi si rosii. Iar marea majoritate a pacientilor au declarat ca se simt mult mai bine pentru tratarea afectiunilor lor, folosind fructe si legume in loc de medicamente ce contin multe chimicale.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment