Home DivinatieAstrologie Soarele in aspecte cu celelate planete

Soarele in aspecte cu celelate planete

by admin
149 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

soare1Soarele in conjunctie cu Luna: Oricare ar fi semnul sau casa in care are loc conjunctia celor doi luminatori, persoana va fi profund marcata de caracteristicile acestui semn, incat, daca nu i se cunoaste adevaratul Ascendent, acesta poate fi confundat de astrolog cu semnul in care are loc conjunctia. Casa in care are loc conjunctia va avea un rol insemnat in viata persoanei respective. Daca este in casa I, subiectul este un egoist remarcabil care nu se sinchiseste deloc de ceilalti decat daca este in interesul lui; in casa VII, centrul universului pentru el este sotul sau sotia sa. In casa X, sau in Capricorn: nativul va sacrifica totul pentru a se afirma in viata publica. In casa XII sau in Pesti, conjunctia va da o puternica inclinare spre bautura. In casele III sau IX va ascuti inteligenia, va favoriza calatorii profitabile. In casa II aceasta conjunctie va asigura avere, mai ales daca are un aspect bun cu Jupiter.
Daca conjunctia Soare – Luna are o toleranta mai mica de trei grade ea duce la o scadere a vitalitatii. Daca aspectul este o eclipsa sau are o toleranta foarte mica, copilul supravietuieste, dar influenta lui se va rasfrange asupra intregii sale vieti. Persoanele care au in tema lor conjunctii stranse sau eclipse devin nepasatoare, apatice, se simt rau cand este luna noua.

Aspectul indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Soare in sextil, trigon cu Luna: Aspectele bune ale Lunii si Soarelui indica o viata prospera: sanatate buna, bogatie onorabila, cerc de prieteni credinciosi, stima lumii. Ele genereaza o ascensiune sociala rapida, ca urmare a iscusintei innascute a subiectului, atat in cunoasterea oamenilor – care pot sa il ajute – cat si in croirea unui drum. Aspectul indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Soare in careu, opozitie cu Luna: Aspectul indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibilitatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.
Soare in conjunctie, sextil, trigon cu Jupiter: Aceste aspecte inzestreaza persoana cu multa energie. Starea de sanatate aproape de nezdruncinat este completata de un caracter vesel si glumet. Oricine este bucuros sa priveasca aceasta fata mereu zambitoare. Persoana isi castiga prietenia tuturor prin bunatatea faptelor sale, prin cuvintele de simpatie, de bunavointa si incurajare pe care le daruieste, dupa imprejurare. Toti au incredere in ea pentru ca nu a tradat pe nimeni niciodata. Are judecata limpede si sanatoasa; este apta sa imparta dreptatea. Aceste caracteristici sunt prielnice si finantelor personale, subiectul aduna avere. Banii sai nu sunt niciodata “intinati”, nu provin din pierderea suferita de ceilalti. Este un conservator inrait. Aspectul indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soare in careu, opozitie cu Jupiter: Sunt aspecte rele pentru sanatate pentru ca dau o inclinare spre deprinderi rele. Persoana iubeste prea mult “lucrurile bune ale vietii”, este foarte egoista cand este vorba de confortul sau. Nefacand miscare, circulatia sanguina este lenta si cum are sange din belsug, apar tulburari primejdioase: tumori, tulburari functionale. Un acces de furie poate duce la un accident vascular soldat cu moartea sau cu infirmitate pe viati. Subiectul este infumurat, cu ifose in vorbire, extravagant in mediul sau social, dar si in afaceri. Este de multe ori impovarat de datorii neplatibile si este la un pas de faliment. Un orgoliu fals il impiedica adesea sa lucreze cinstit pentru ceilalti si prefera sa exploateze publicul, lucreaza in domeniul jocurilor, pariurilor, curselor. Speculeaza, doreste o viata “usoara” si o au pana ce cad sub loviturile legii. Copiii nascuti cu aceste aspecte trebuie in mod deosebit antrenati sa se stapaneasca, sa fie economi si cinstiti. Aspectul indica o vitalitate slaba, tulburari ale ficatului, aroganta, orgoliu, extravaganta, snobism, piedici in afirmarea sociala, caracter necinstit, dar numai daca este indicat si de alte aspecte rele. Nativul este cheltuitor, isi risipeste energiile, da dovada de indulgenta prea mare cu sine insusi, tendinta de ingrasare datorita abuzului de hrana.

Soare in conjunctie cu Saturn: lndica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Soarele in sextil sau trigon cu Saturn: Aceste aspecte pun in valoare cele mai bune insusiri ale celor doua planete, generand metoda, simtul preciziei, darul organizarii, iscusinla in executie, insusiri diplomatice si energia morala de a duce la capat orice proiect, indiferent de greutaiile care survin. Persoana nu-si va crea dusmani, are o inima cinstita, binevoitoare si grijulie pentru bunastarea celorlalti. Nu se va cobora niciodata la o fapta josnica, este foarte sincera si dreapta in legaturile cu toti oamenii. Daca socoteste bun un mod de a actiona, nu va da inapoi, chiar daca se unesc cerul cu pamantul impotriva sa.

Aceste aspecte aduc reusita in carierele juridice, politice sau in cele legate de mine si agricultura. Adesea persoana are parte de o mostenire, insa pretuirea si reusita sunt amanate pana spre mijlocul vietii sale. Aspectul indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza Ia conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternice, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Soare in careu, opozitie cu Saturn: Aceste aspecte au efect nefast asupra sanatatii. In Gemeni si Sagetator dau inclinare spre tuberculoza. Aceasta influenta este mai mica in semnele fixe, unde rezistenta la imbolnavire este mai mare, dar chiar si acolo, cand boala se prinde de subiect, scade puterile fizice si impiedica trupul sa se refaca repede, redobandirea sanatatii este greoaie. Aceste aspecte sunt potrivnice la ceea ce se numeste reusita, dar dau o bogata recolta de experiente si din acest punct de vedere sunt excelente pentru suflet.

Oricata grija ar depune persoana in indeplinirea planurilor sale, va avea de suferit amanari si piedici care ii vor ingreuna calea spre ceea ce spera. Casatoria ii va fi nefericita si se va termina probabil prin moartea timpurie a sotului. Va intampina greutati in gasirea si pastrarea unui serviciu, va avea necazuri cu patronii si autoritatile. Va avea impresia ca tot timpul este dusa de nas si lipsita de libertate in toate directiile. Acestea sunt experiente exterioare, dar nu trebuie uitat ca ele sunt provocate de firea launtrica, si atata timp cat aceasta nu se va schimba persoana va fi nevoita sa indure toate acestea. Nativul are tendinta de a se inchide in gaoacea sa, este pesimist, pasandu-i putin sau deloc de sentimentele celorlalti, foarte incapatanat. In horoscopul unei femei, un astfel de aspect indica o casatorie cu un barbat mult mai in varsta, care se va arata aspru. Aspectul prezice moartea sotului si mai ales mai multe casatorii, care se temina prin moartea partenerului sau divort. Aceste configuratii vestesc adesea mosteniri, dar vor fi greutati, litigii pentru a intra in posesia lor. Daca Saturn este in semnul sau de exaltare, Balanta, ultima parte a vietii poate fi mai buna.

Aspectul indica egoism, pesimism, tendinia de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace. Predispozitie spre intriga si calomnie, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, sau chiar destramarea familiei.

Mercur conjunctie cu Soarele: Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura, capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Uranus in conjunctie cu Soarele: Aspectul indica popularitate, succes public, o fire independenta, originala, excentrica si rebela, controlandu-si foarte greu emotiile. Persoana are spirit stiintific si este atrasa de reforme sociale. Poate avea necazuri cauzate de consumul exagerat de alcool. Este tentat sa iasa din tiparele obisnuite si sa descopere metode noi. Poseda magnetism personal, inclinatie spre ocultism si viata spirituala. Poate avea capacitati psihice puternice.

Uranus sextil, trigon cu Soarele: Aceste aspecte dau nativului un spirit original, intuitiv si il fac independent. Aceasta inclinatie se manifesta in vestimentatie, in alimentatie si intr-o oarecare afectare. Este considerat un excentric, original. Il atrag studiile si cercetarile socotite drept “ciudate”: ocultismul, astrologia, etc. Ii place sa cerceteze necunoscutul in cautarea tainelor naturii si stiintei. Nativul se ridica adesea in viata intr-o pozitie sociala inalta cu ajutorul prietenilor. Este foarte sensibil, dar se controleaza foarte bine si foarte rar isi arata proasta dispozitie sau mania. Este un idealist in toata acceptia cuvantului.

Aspectul indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Uranus careu, opozitie cu Soarele: Aceste aspecte fac persoana foarte sensibila, fara control asupra emotiilor sale, gata sa cada intr-un acces de isterie la cea mai mica cearta, sau fara nici un motiv. Este impulsiva, nu este vrednica de incredere, nu are respect pentru conventii, nu are rabdare, nu suporta nici o constrangere. Este un sot de nedorit, putand fi implicat in divorturi sau in scandaluri de natura si mai rea. Daca aceste aspecte nu sunt modificate de alte configuratii, acesti oameni sunt primejdiosi pentru societate. Exista riscul accidentelor prin traznet, electrocutare. In timpul vietii vor avea dezamagiri in toate directiile.

Aspectul indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Venus conjunctie cu Soarele: Da inclinatii artistice, talent muzical si poetic. Aceasta pozitie sporeste forta iubirii, iar daca aspectul are loc in casa VII, este semnul unei fericiri desavarsite in casatorie. Daca aspectul are loc in Scorpion morala entitatii are de suferit, iar daca este in Pesti duce la desfrau. Subiectul are multi prieteni si stie sa-i pastreze.

Aspectul indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste “la prima vedere” si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Neptun in conjunctie cu Soarele: Aspectul indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Beneficiaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Neptun in sextil sau trigon cu Soarele: Favorizeaza dezvoltarea insusirilor spirituale. Mareste intensitatea vibratiilor spirituale ale aurei. Nativii pot auzi armonia sferelor, iar daca Venus favorizeaza aspectul, ei ajung muzicieni de o inalta inspiratie. La altii aceste aspecte trezesc interesul pentru ocult, pentru o evolutie spirituala; insa in general ei se apropie de aceste lucruri doar din punct de vedere intelectual, ca cercetatori ai sferei psihice. Putini traiesc cu adevarat aceste lucruri si le cunosc direct. Aspectul indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Are spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Neptun in careu, opozitie cu Soarele: Il aduce pe nativ in legatura cu locuitorii lumilor nevazute, crescandu-i vibratia aurei, insa aceste configuratii atrag un element nedorit, ca acela intalnit in sedintele spiritiste. Intr-un semn de apa, Neptun il impinge pe nativ sa bea peste masura si accelerarea vibratiei il face sa vada adesea forme oribile si fioroase, care se afla din belsug in regiunile inferioare ale lumilor nevazute. Acestea nu sunt inchipuiri, asa cum ar putea crede cei care l-au auzit in timpul delirului. Persoana poate sa cada prada escrocilor care abuzeaza de prea marea ei incredere. Aspectul indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, cu vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Soarele in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica respingerea tatalui si a tot ceea ce vine din partea lui, imaturitate si incapacitate de a infrunta dificultatile afective si sentimentale, tendinta de a avea raporturi erotice gandite si planificate din timp. Persoanei ii lipseste spontaneitetea si volubilitatea.

Soarele in aspect rau cu Lilith (tema masculina): Persoana are o relatie foarte proasta cu tatal sau. Aspectul indica tendinta de a-si insela prietenii cu sotiile sau cu iubitele lor. Nativul poate avea pasiuni tulburatoare legate de femei fatale, seducatoare, misterioase. Este atras de lux; are tendinte spre perversitati, manifestari ce pot duce la ruina si pierzanie.

Soarele in aspect rau cu Lilith (tema feminina): lndica lipsa unui model inconstient, a imaginii barbatului ideal, ura fata de barbati in general, atitudinea de femeie superioara, pasionala si cu sentimente sublime, dar reci.

Marte conjunctie cu Soarele: Aspectul indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Conjunctia da inclinare spre febra, mai ales daca are loc in Berbec, dar si o mare rezistenta la temperatura. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Marte in sextil sau trigon cu Soarele: Aceste aspecte produc o supraabundenta de energie vitala, ceea ce asigura o sanatate buna. Persoanele care au aceste configuratii in tema natala sunt curajoase si au puterea de a face fata la cele mai mari greutati. Ele stiu sa depaseasca toate piedicile fizice, sa construiasca, dar sa si execute. Au o vointa de neinvins si nu accepta infrangerea. Caracterul lor este sincer si deschis, insa adesea grosolan si repezit, caci sunt prea puternic absorbite de scopul tintit ca sa-si mai piarda vremea cu politetea si curtenia. De obicei lasa la o parte conventiile, ceea ce face sa nu fie pretuite de oamenii delicati. Aspectul indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in funcltii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Marte in careu sau opozitie cu Soarele: Aspectele Soarelui cu Marte sunt neaparat necesare ca sa dea gust vietii; aspectele rele sunt mai bune decat lipsa aspectelor. Cand acesti astri sunt fara aspecte, persoana este de obicei nepasatoare si nu ajunge la nimic bun, oricat de pozitiva ar fi tema sa astrologica din alte puncte de vedere. Aspectele mentionate genereaza impulsivitate, agresivitate, dirijarea in mod distructiv a energiei de care dispune nativul. Ele dau un mare belsug de energie, pricepere in afaceri, dar acestea sunt indreptate in scopuri negative, distrugatoare. Curajul sadit de aspectele bune ajunge o indrazneala nebuna, subiectul are apucaturi arogante, zgomotoase si este gata sa se bata pentru un da sau nu. Este mereu razvratit impotriva autoritatii si este dispus sa se lupte la cea mai mica provocare. Temperamentul sau este peste masura de violent, totusi nu poarta pica. In general el este detestat de sefi cat si de camarazii sai; este mereu in incurcatura si fiind mereu agitator si uneltitor, nu ramane niciodata prea mult intr-un loc. Aceste aspecte dau accidente in urma carora persoana poate suferi handicapuri fizice, raniri prin arme de foc, lovituri, arsuri si degeraturi, inflamatii, ulcere si eruptii. Aspectul indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Pluto conjunctie cu Soarele: Aspectul indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi.

Pluto sextil, trigon cu Soarele: Aspectul indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Pluto careu, opozitie cu Soarele: Aspectul indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

coni_fyk 20 august 2011 - 3:44

Soare cuadratură Lilith 0.13
Soare opoziţie Nodul Nord 2.12
Soare sextil Fortuna 1.40
Soare quincunx Vertex 2.61
Soare sextil Ascendent 2.56

Heeeeelp !

coni_fyk 20 august 2011 - 3:54

Planetă Aspect Planetă Orb

Soare trigon Luna
Soare quincunx Uranus
Soare opoziţie Pluton
Soare cuadratură Lilith
Soare opoziţie Nodul Nord
Soare sextil Fortuna
Soare quincunx Vertex
Soare sextil Ascendent

Se pot posta acesre coordonate?

Emilian 12 noiembrie 2013 - 16:51

De amintit faptul ca aspectele negative nu sunt propiu-zis negative ci au o mai mare tendinta spre aceasta stare decat au fata de cea pozitiva; totul tine de tine daca vei permite dezvoltarea unui aspect “negativ” intr-o directie negativa ori dimpotriva. Este adevarat ca pentru o redresare a acestor aspecte “rele” este necesar un mai mare consum de energie, insa rasplata va fi cu mult superioara aspectelor pozitive de la sine (care nu sunt atat de “active”).
Ce este mai frumos decat sa ai cateva aspecte negative pe care in aceasta viata sa le indrepti ? ce este mai placut decat o cuadratura sau o opozitie de calitate pozitiva pentru ca tu ai ales sa fie asa?
Aspectele negative sunt inclinatii, insusiri, obiceiuri pe care le ai in tine si cu care trebuie sa te lupti pentru a obitne echilibrul, pacea; iar descrierea unui asemenea aspect nu face decat sa-ti ofere un punct de plecare pentru indreptarea defectelor, recapatarea echilibrului. 😀

Leave a Comment