Civilizatia uimitoare a mayasilor ar fi putut fi creatia extraterestrilor din Pleiade, unde se gaseste si Alcyone, „Soarele central al Universului”!

Social Media

mayasi pleiadeIn roiul stelar al Pleiadelor, exista o stea care se numeste Maia. Are aceasta vreo legatura cu binecunoscuta civilizatie a mayasilor? Se pare ca da, caci unul dintre liderii spirituali ai mayasilor declara anii trecuti in cadrul unui interviu ca stramosii mayasilor, care au fost extraterestrii, si care au venit din steaua Maia, au spus ca EI se vor intoarce intr-o buna zi pe Pamant: „Ei nu ne-au uitat. Ei nu ne-au sters din mintile lor”.

Asadar, mayasii credeau ca in Pleiade se afla casa stramosilor lor. Sistemul de stele al Pleiadelor, cunoscut sub numele de „cele 7 surori”, se aliniază cu „Soarele central”, steaua Alcyone, odata la 52 de ani. „Alcyone” provine din limba araba „Al Cyone”, care inseamna „centrul”. In Biblie se vorbeste de mai multe ori despre „Sion”, „cetatea lui Dumnezeu”, asa cum putem afla, de exemplu din acest fragment biblic: “Ci v-ati apropiat de muntele Sion si de cetatea Dumnezeului celui viu, de Ierusalimul cel ceresc si de zeci de mii de ingeri, in adunare sarbatoreasca” (Evrei 12:22). Interesant e faptul ca, in traditia ezoterica, Alcyone reprezinta “Soarele central spiritual”, “Soarele-Mama” care emite lumina. Se credea ca Alcyone reprezinta centrul Universului, in jurul caruia se roteste sistemul nostru solar. Asadar, iata o legatura foarte interesanta intre diferite traditii culturale ale lumii (evrei, mayasi, arabi), care acorda Pleiadelor o importanta extrem de mare.

Daca e sa dam crezare legendelor, mayasii au fost vizitati de extraterestri si cel putin unul dintre zeitatile lor, Kukulcan (de asemenea, cunoscut sub numele de Quetzalcoatl de azteci), poate sa fi fost un vizitator galactic, care i-a invatat pe mayasi totul despre agricultura, matematica, medicina si astronomie. Cum altfel s-ar putea explica calendarul mayas, un calendar care chiar si astazi poate prezice cu exactitate fiecare eclipsa de luna, cu o acuratete de 30 de secunde? Civilizatia mayasa a stiut de planete care nu au fost „descoperite” decat multe secole mai tarziu. Ea a fost, de asemenea, prima civilizatie care a folosit „zero” in matematica. Acest Quetzalcoatl a fost descris de mayasi ca avand parul blond si ochi albastri.

Din pacate, nu am putut afla mai multe despre civilizatia mayasa pentru ca in secolul al XVI-lea, atunci cand conquistadorii spanioli au invadat America, au fost multe carti si artefacte, din care am fi putut afla multe din misterele cu privire la originea omenirii.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply