Secretul intunecat al bolilor: sentimentele negative si alimentele vii supuse incalzirii

Marele chimist american Pauling sublinia in cartea sa “Chimie generala”, faptul ca toate organismele vii ce exista pe planeta (de la bacterii la oameni), sunt alcatuite din proteine, ale caror molecule sunt constituite din aminoacizi cu „insurubare” levogira (adica spre stanga).

Intr-o carte despre cancer, dr. Ionescu Pantelimon afirma ca toate tesuturile necrozate au aminoacizii dextrogiri (adica spre dreapta, invers celor vii). Un alt specialist arata ca, dupa moartea celulelor, moleculele levogire se transforma in dextrogire. Asadar, toate energiile care se manifesta prin unde elicoidale dextrogire (spre dreapta) – sentimentele si gandurile negative – sunt malefice, generatoare de suferinte, boli, distrugere, moarte si apartin lui Satana. Din contra, sentimentele de iubire, sentimentele si gandurile pozitive, sunt energii care se transmit prin unde elicoidale levogire.

Alimentele vii – fructele si legume, semintele, laptele crud, mierea, etc., sunt benefice, levogire, antientropice, dand viata si sanatate. Alimentele vii supuse incalzirii in procesele culinare cunoscute, nu numai ca distrug cea mai mare parte din vitamine, dar 50% dintre moleculele levogire, vii, trec automat in dextrogire, adica sunt omorate. Si mai mult decat atat, toate substantele bio-organice, vii, devin insolubile si se stocheaza in organismele umane, dand consecintele de rigoare: blocaje bioenergetice, generatoare de boli grave.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Leave a Reply