Secretul despre glanda pineala pe care Illuminati nu doreste sa-l stii

Chiar si dupa cercetari de zeci de ani sau chiar secole intregi, creierul uman ramane misterios. Multe parti ale corpului, si mai ales parti ale creierului, nu au un scop bine inteles.

O parte a creierului care poate fi mult mai importanta decat se crede in mod obisnuit este glanda pineala. In timp ce azi se spune ca n-ar avea o mare importanta, glanda pineala a fost vazuta ca fiind extrem de importanta pentru culturile antice. In trecut, a fost vazuta ca o sursa de putere spirituala profunda si nu doar ca un mic organ, responsabil pentru hormoni si somn. Pentru vechii greci si egipteni, el a fost numit „al treilea ochi”, fiind necesar pentru ca un om sa-si atinga intregul potential spiritual.

Importanta glandei pineale a fost suprimata de Elita Globala (Illuminati)? De exemplu, ceea ce ni se spune despre in ce consta o alimentatie sanatoasa poate fi, la urma urmei, inexact. Fara o dieta sanatoasa, oamenii sunt docili si slabi. Ar putea ca informatiile care ne sunt oferite despre dieta sa fie in mod intentionat frauduloase, pentru a ne impiedica sa ne realizam intregul nostru potential? Si daca da, ce alte informatii medicale si spirituale ar putea fi puse la secret fata de noi?

Cei care iau serios puterile glandei pineale sustin ca aceasta ii ofera unei persoane puterea de a calatori in locuri in care corpul lor fizic nu poate ajunge. Aceasta nu include numai alte dimensiuni, ci si alte locatii din aceasta lume. Cei care pot folosi intreaga lor glanda pineala sunt capabili de vizualizare de la distanta – fiind capabili sa vada si sa auda ce se intampla intr-un bloc, intr-o alta tara, sau pe o alta planeta.

Se spune ca guvernele lumii nu iau in serios niciun fenomen supranatural, dar vizionarea de la distanta este o exceptie evidenta fata de aceasta regula. Atat guvernele americane, cat si cele sovietice au efectuat experimente de vizualizare de la distanta.

Nu exista nicio modalitate evidenta, acceptata la scara larga, de a activa puterile glandei pineale. Se spune ca medicamentul DMT este capabil sa-i faca pe utilizatori capabili de experiente spirituale profunde. Fluorura de sodiu, despre care tocmai toata lumea o consuma in cantitati mari, provoaca temporar deteriorarea glandei pineale, lipsindu-i pe oameni de puterile sale spirituale.

Daca exista sau nu vreun adevar in ideea ca puterea glandei pineale a fost suprimata in mod deliberat este un punct important la care noi toti trebuie sa meditam.

Be the first to comment

Leave a Reply