Calatoriile astrale: un extraordinar ghid de patrundere in lumea astrala

Probabil ca toti ati auzit pana acum de calatoria astrala. Pentru unii dintre voi, ideea calatoriei astrale pare a fi una nebuneasca. Dar, calatoriile astrale au fost practicate de-a lungul istoriei, si exista mii de documente si experimente stiintifice care demonstreaza faptul ca aceasta calatorie astrala este una reala. Oamenilor le e frica de calatoria astrala, intrucat poate aparea “paralizia somnului” (o consecinta a calatoriei astrale).

Scepticii calatoriei astrale au anumite motive pentru care o resping:

1) Ei cred ca experientele astrale sunt de fapt vise (Gresit! Calatoria astrala este un experiment cu adevarat constient, mii de oameni confirmand acest lucru).

2) Ei cred ca cei care calatoresc in astral sunt sub influenta drogurilor sau a alcoolului (Gresit! De fapt, drogul sau alcoolul impiedica orice calatorie astrala. Mai mult de atat, exista oameni care calatoresc in astral inca de la varste fragede: 6 sau 12 ani).

3) Ei cred ca cei care calatoresc in astral o fac pentru publicitate, bani sau atentie. (Desi exista unii care o fac pentru aceste scopuri, totusi cei mai multi o fac pentru imbogatirea experientei lor spirituale).

De asemenea, exista unii care cred ca toate calatoriile astrale sunt malefice si sataniste (ceea ce e total gresit!). Chiar in Biblie se vorbeste despre calatoriile astrale:

“Mai inainte ca sa se rupa funia de argint si sa se sparga vasul de aur si sa se strice ulciorul la izvor si sa se sfarame roata fantanii, si ca pulberea sa se intoarca in pamant cum a fost, iar sufletul sa se intoarca la Dumnezeu, Care l-a dat.” (Ecclesisastul 12:6-7).

Pasajul biblic de mai sus vorbeste de ceea ce se intampla atunci cand murim. “Funia de argint” reprezinta cordonul de argint, adica legatura dintre corpul fizic si corpul astral. Atunci cand acest cordon se rupe definitiv, omul moare. “Vasul de aur” este cea de a 7-a chakra, adica energia principala a trupului.

In continuare, voi prezenta o tehnica pentru calatoria astrala. Pentru aceasta, e de preferat ca aceasta calatorie e s-o faceti la ora 4 dimineata. De ce? Pentru ca atunci nu veti fi deranjat de mediul inconjurator si veti avea o minte odihnita si linistita. Iata deci, ce trebuie sa faceti pentru calatoria astrala:

1) Sa aveti o minte deschisa si orice ganduri negative va va impiedica sa faceti acest experiment;

2) Dupa ce va sculati la ora 4 dimineata, dati-va jos din pat si spalati-va cu apa pe fata;

3) Dupa cateva minute, intoarceti-va in pat si intindeti-va. Probabil ca veti simti obosit(a) si veti dori sa va intoarceti la somn;

4) Inchideti ochii si limpeziti-va mintea. Aceasta ar trebui sa fie usor, intrucat ati dormit deja cateva ore;

5) Apoi, imaginati-va ca stati undeva in camera, poate undeva in coltul indepartat. Cu insufletire, va veti vedea stand acolo. Veti sti ca stati acolo si ca trupul vostru se afla intins pe pat. Concentrati-va intreaga minte pe acest concept;

6) Incepeti sa va spuneti in minte urmatoarele: “Voi face calatorii astrale. Imi voi parasi corpul”. Spuneti acest lucru de mai multe ori, imaginati-va ca va aflati in cealalta parte a camerei.

7) In timp ce faceti acest lucru, veti incepe sa adormiti incetul cu incetul. Usor, mintea voastra incepe sa se tulbure. Asigurati-va ca ideea faptului sunteti in cealalta parte a camerei va sta in mintea voastra, inainte sa adormiti.

8 ) Puteti sa experimentati una din urmatoarele senzatii:
– plutire;
– scufundare;
– vibratii;
– o lumina alba sau albastra;
– zdruncinatura;
– zgomote ciudate.

Daca experimentati una sau mai multe din aceste senzatii, veti putea fi infricosat(a) la inceput; dar trebuie sa stiti ca toate acestea sunt semne pozitive si nu aveti de ce sa va fie frica.

Pentru prima oara, daca sunteti afara trupului vostru, nu stati prea mult prima oara. Plutiti deasupra camerei, obisnuiti-va cu planul astral si apoi va puteti intoarce in trupul vostru. Puteti face iarasi o alta calatorie astrala peste 24 de ore. E posibil ca un ghid sa va astepte. Acest ghid va va supraveghea si va va duce unde veti dori.

Daca, dupa cateva incercari, nu veti face calatoria astrala, nu va descurajati. Daca veti simti una din senzatiile de la punctul 8 ) sa stiti ca sunteti pe drumul cel bun. Ganditi-va la calatoria astrala toata ziua. Cititi carti despre calatoriile astrale; incercati-le in fiecare noapte. Si veti vedea ca in viitor, pana la urma, veti putea si voi sa faceti calatorii astrale.

54 Comments

Leave a Reply