Misterul din spatele vindecarilor realizate de bioenergeticianul roman Mudava

Social Media

A candidat in anii ’90 la presedintia Romaniei si era un binecunoscut bioenergetician pe timpul lui Ceausescu si imediat dupa Revolutie. Il chema Constantin Mudava, dar chiar avea el puteri de vindecare?

Era anul 1987, cand in fata doctorului Pantelimon Barbulescu se prezinta Constantin Mudava, care pretindea ca are un camp bioenergetic iesit din comun, precum si capacitatea de a transmite bioenergie altor organisme vii. El ruga sa fie verificat si expertizat. Astfel, lui Mudava i s-a efectuat electronografii si in baza experimentului, doctorul Barbulescu a emis, cu probitate profesionala, rezultatul.

„Cabinetul de acupunctura al Spitalului, Sectorul I
Str. Cobalcescu Nr. 2
Disp. Nr. 12 – Diham

La solicitarea Tov. Mudava Constantin din Targoviste, jud. Dambovita, am efectuat electronografii (metoda electronografiei) la 4 subiecti amatori (3 femei si un barbat, intre 29 si 33 ani) in zilele de 7 si 13 iulie, utilizand un electronograf de conceptie si constructie romaneasca, reglat sa descarce impulsuri de 45 KV intr-un interval de 0,10 secunde. Imaginile electronografice au fost efectuate inainte, in timpul si dupa efectuarea experimentului care consta din apropierea mainilor tov. Mudava C. de mainile subiectului sau corpului acestuia.

Subiectul descria la un interval 2-4 minute senzatia de caldura sau parestezii (furnicaturi) pe care le semnala. In acest moment se declansa aparatul. Imaginile electronografice obtinute (in polaritate pozitiva) sugereaza posibilitatea tov. Mudava C. de a influenta la subiect o serie de modificari vasomotorii periferice (induce la subiect).

Pe electronografiile alaturate se poate observa modificarea polaritatii semnelor, comparativ inaintea si dupa terminarea experimentului. Experimentul pe doi subiecti bolnavi (la cererea acestora) femeie de 58 de ani cu pareza dupa tumora toracala joasa, operata, si barbat de 35 de ani cu hemipareza spastica dupa hematom cerebral operat, acestia au semnalat aparitia unor senzatii de caldura si parestezii pe membrele afectate, senzatii care s-au putut obiectiva macroscopic prin modificarea culorii si temperaturii pielii (luata palpatoriu), comparativ cu membrul sanatos, senzatii si modificari obiective care au disparut la un interval variabil (5-10 minute) dupa incetarea experimentului.

Deoarece exista unele indicii obiective privind particularitatile de biocamp ale tov. Mudava C., propunem explorarea sistematica (inclusiv termografie, reografie, pletismografie, masurarea concomitenta a valorii pulsului, respiratie si T.A., electronografie in efect Kirlian, fotografii in infrarosu) in cadru organizat.

Nota: Fenomenele observate sunt reproductibile, inclusiv electronografiile.
Data: 13 iulie 1987
Dr. Barbulescu Pantelimon”

Asadar, cu autoritatea ce i-o dadeau calificarea si cercetarile efectuate, Dr. Pantelimon Barbulescu certifica rezultatul strict obiectiv, stiintific, nasavarsind prin aceasta nicio abatere la normele profesionale sau morale.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply