Secretul despre extraterestrii Alpha Draconis, o specie provenind dintr-un alt Univers

Speciile reptiliene cunoscute de noi ca fiind Anunnaki (in limba sumeriana inseamna „cei care au venit din ceruri pe Pamant”) sunt aparent cunoscuti in Universul nostru ca „Alpha Draconis”.

„Alpha”, deoarece acestea sunt speciile reptiliene dominante si „Draconis”, deoarece casa lor principala in acest Univers este / a fost localizata in constelatia Draco (in limba latina pentru „dragon”). O alta teorie sugereaza ca „Draconis” se refera la anumite trasaturi ale infatisarii acestor extraterestri: coarne mici pe cap, varfuri groase de-a lungul coloanei vertebrale, iar unii dintre ei (de obicei, cei de origine regala) chiar au mici aripi pe spate (aparent e singura specie reptiliana avand aceste particularitati).

Alpha Draconis sunt aparent cea mai veche specie a Universului nostru, dar nu provin de aici. Se pare ca au ajuns aici dintr-un alt Univers, care se pare ca s-a sfarsit (toate speciile au evoluat pana la un nivel care depaseste intelegerea noastra actuala).

Studiind adevarata noastra istorie (asa cum au scris stramosii nostri, nu modul in care a fost interpretat gresit de istorici), majoritatea (daca nu toate) civilizatiile majore vorbesc despre acesti extraterestri astfel:
– sosirea lor pe Pamant;
– in unele cazuri, au manipulat genetic oamenii pentru a se potrivi scopurilor lor;
– au dezvaluit unor oameni o parte din cunostintele lor;
– in final, zboara inapoi la casele lor de origine: in constelatia Orionului sau in Pleiade (amandoua fiind adorate de catre Illuminati).

Be the first to comment

Leave a Reply