Din secretul gandului: cum putem sa-l folosim pentru a ne vindeca

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Gandul este cea mai mare forta din Univers. El este de esenta divina, deci este si etern. Gandul este supus degradarii calitative in lipsa educatiei si devine o forta negativa. Atomii, celulele, tesuturile, organele, aparatele si sistemele fiintei umane se degradeaza prin vibratiile emise din creier spre zonele somatice prin nadis (conducte eterice). Gandul supus educatiei devine benefic. Vibratiile regenereaza structurile organice, intinerindu-l, vindecandu-l de boli cronice socotite incurabile (cancer, ciroze, etc.). Prin educatia si cultura gandului se obtin puteri extraordinare spirituale, printre care putem cita: telepatia, hipnoza, telekinezia, levitatia etc.

Cei care prin practica sustinuta a educatiei si culturii gandului ajung la curatirea si potentarea acestuia devin beneficiarii unor ganduri ce au forma si taria razelor laser. Cu aceste raze, ei pot transmite la distante cosmice nu numai mesaje, ei pot, efectiv, salva oameni de la pieire, din situatii cumplite; ii pot vindeca de boli, carora inca nu li s-a descoperit remediul.

Insa, educatia si cultura gandului presupun o conditie prealabila: o hrana pura, dar si alegerea unor prieteni cu suflet bun si curat. Aspirantul trebuie el insusi sa se indeparteze de idealurile lumesti (mondene) si de gandurile lumesti aferente, care reprezinta sursa perturbarilor curentilor cerebrali si aparitia noxelor cerebrale. Acestea genereaza infundarea nadis-urilor cerebro-somatice, ducand la aparitia bolilor de tot felul… Sentimente ca: ura, lacomia, gelozia, dorinta de inavutire, ostentatia, competitivitatea, lupta pentru victorie asupra semenilor, deci orice sentiment negativ trebuie radiat din comportamentul nostru. Mai ales sentimentul de frica este cel care distruge, intai, fiinta umana. De aceea prima lupta trebuie data impotriva acestui sentiment generator de moarte si de boli.

Tehnica de lupta impotriva acestor sentimente negative consta in substituirea gandului rau cu opusul sau, dar imediat, in clipa aparitiei in minte a acelui gand rau. In cazuri exceptionale trebuie invocarea, pe planul gandirii, a imaginii lui Iisus Hristos. In fata imaginii Sale, nu rezista niciun gand rau!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply