Din secretele gandului – cea mai puternica forta din Univers

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Viteza gandului intrece viteza luminii, modul de deplasare a gandului fiind instantaneu. Deplasarea undei mentale invinge orice spatiu si ajunge la orice destinatie, in aceeasi clipa in care ea a fost emisa. Gandul este o emisie de asa natura incat poate penetra orice materie intalnita in cale, fie ca e vorba de materie terestra, planetara, fie ca e vorba de materie cosmica.

Gandul poate ajunge la extremitatea Universului (desi nu exista asa ceva) in aceeasi clipa in care a fost emis, fara a se deteriora sau pierde ceva din esenta sa. Esenta gandului este mult mai fina decat cea a energiei cosmice. Modul de propagare al gandurilor este foarte asemanator cu undele ce se produc pe suprafata unei ape dupa ce o piatra a fost aruncata de pe mal: se formeaza cercuri concentrice de unde, de forma concentrica.

Fiecare dintre noi traim intr-un ocean infinit al gandurilor. In acesta, conform nivelului si rezonantei noastre mentale, acceptam sau respingem gandurile care incearca sa ne intrepatrunda. Orice entitate are posibilitatea de a-si face un univers particular de ganduri. Gandul este, deci, o forta cosmica imensa, o forta superioara de manifestare a spiritului prin mental. Gandul este vesnic. Dupa ce omul isi inceteaza existenta fizica, gandurile nu dispar niciodata.

Latura negativa a gandului reprezinta un potential pericol la adresa omenirii. Si asta pentru ca exista entitati predispuse a le capta, sau chiar a le absorbi, actionand conform lor. Problemele incep din momentul in care gandurile incep a fi emise. Atunci apar incarcari karmice, cu imediate deznodaminte fatale. Iata de ce este necesar un puternic autocontrol.

Gandul, odata recepionat, daca este emis din nou este emis cu o frecventa amplificata exponential. Daca este pozitiv, gandul este un balsam atotvindecator. Minunile, insanatosirile bruste, se explica prin actiunea unor ganduri puternice care pun in actiune si in functiune materia energetica cosmica (prana) dandu-i calitati vibratorii neobisnuite, aducand totul la starea de perfectiune.

Cati indivizi exista, atatea moduri de gandire exista. Multe dizarmonii se creeaza datorita acestei situatii, mai ales intre prieteni. Adevaratele prietenii incep sa se sudeze in momentul in care vibratiile mentale incep sa se acordeze. In cazul celor ce emit forme gand negative vibratiile acestora produc dezastre asupra celor asemanatori mental.

Gandurile au stari inferioare si superioare; in functie de gradul evolutiv al emitatorului. Starea inferioara apartine ideii primare, incipiente. Culoarea gandului este proportionala cu gradul de spiritualitate al esentei sale, dar ea e conditionata de cuvantul sau ideea ce se cere exprimata, precum si de starea afectiva si emotionala care i-a dat nastere. Astfel, gandurile egoiste au culoarea maro, cele de furie au culoarea rosu inchis, gandul spiritual are culoarea alb – galben.

Be the first to comment

Leave a Reply