O femeie si-a schimbat culoarea ochilor, dupa ce a tinut o dieta cu alimente crude (raw)! Acum are ochi mai frumosi, vede mai clar si este si detoxifiata!

Social Media

inainte dupa ochiKristina Carillo-Bucaram este o femeie care pretinde ca, dupa ce a consumat o dieta de alimente crude (asa numita dieta raw), ochii i s-au transformat de la o culoare cafenie inchisa spre caprui-verde. Ea a postat un videoclip, cu milioane de vizualizari in acest moment; insă, marea majoritate a comentariilor de la videoclip induc neincrederea oamenilor in aceasta sustinere.

Femeia, care a fost hiperglicemica ca si copil, a mancat alimente bogate in grasime, fiind constipata toata viata, conform videoclipului. Pentru a scapa de hiperglicemie, femeia a tinut o dieta saraca in grasimi crude, vegetariana, constand din fructe si legume proaspete, cateva nuci si seminte. Numai ca, odata cu scaderea glicemiei, femeia si-a pierdut si pigmentii irisurilor ei. Dupa consultarea unui oftalmolog, acesta i-a spus ca atunci cand avem o toxicitate in corpurile noastre, cand suntem constipati si lucrurile nu se misca prin intermediul sistemelor noastre, toxicitatea se acumuleaza in ochii nostri. Femeia a spus: „Cu cat devenim mai curati, cu atat ochii nostri devin mai curati. Consum numai alimente raw si permit corpului meu sa se curate in mod natural”. Treptat, dupa ce 8 ani a mancat doar alimente crude, ochii ei si-au schimbat culoarea.

Ochii nu sunt doar fereastra sufletului nostru, dar, de asemenea, ei sunt si o fereastra a ceea ce se intampla in interiorul nostru. Culoarea si claritatea ochilor nostri este o reflectare directa a modului in care corpul nostru este curat pe interior. Dr. Morse, un specialist in detoxifiere, iridologist si vindecator (are o rata de vindecare de 85%, tratand peste 250.000 de pacienti), a facut o serie de videoclipuri in care prezinta modul in care dietele pot schimba culoarea ochilor.

Iridologia se bazeaza pe studiul stiintific al irisului (partea colorata a ochiului). Exista o harta a irisului, in care culorile dezvaluie conditiile fiziologice, riscurile pentru sanatate, provocarile si punctele forte ale diferitelor organe. De exemplu, o culoare galbuie in jurul pupilei indica valoarea toxicitatii corpului; cu cat este mai putin galben, cu atat toxicitatea este mai mica.

Femeia din videoclipul de mai jos ne ofera alimentele care ne pot ajuta la schimbarea culorii ochilor si la obtinerea unei vederi mai clare:
* spanacul;
* ceaiul de musetel;
* uleiul de masline;
* ceapa;
* nucile;
* ghimbirul.


Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. Femeia care și-a schimbat culoarea ochilor după ce a ținut o dietă raw

Leave a Reply