Sesiune extraordinara cursuri Anatol Basarab – Bucuresti octombrie 2014

Social Media
  •  
  •  
  •  

Anatol-Basarab-3Scopul tau in viata este …….. …(te rog sa completezi singur pe linia punctata) si astepti ca ziua de maine sa ti-l implineasca sub forma unui noroc, a unui  dar.

A  urma scopul dupa nici o metoda, a astepta ca scopul sa ti se implineasca doar pentru ca iti doresti din tot sufletul e cea mai simpla si practicata metoda de automanipulare si rezultatul este, in cel mai bun caz,  multumirea sporadica si slaba.

Pentru tranzitia de la “Vreau sa fiu”  la Stiu si am puterea sa fiu” inscrie-te la unul sau ambele cursuri sustinute de Anatol Basarab in Bucuresti.

06 oct- 17 oct 2014 Curs numerologie :Timp de doua saptamani, de luni pana vineri de la orele 18 la 22, te intalnesti cu Anatol Basarab pentru a porni in cea mai interesanta calatorie a vietii tale, la sfarsitul careia tu vei detine  unelte si cunostinte necesare si suficiente pentru a-ti configura propriul destin. 

20 oct- 24 octombrie 5 zile in care inveti tehnicile simple, usor aplicabile si activ operante de inlaturare a blocajelor mentale si de creare a conditiilor optime de bransare la marea putere pe care o detii . Transforma-ti mintea in aliatul tau si invata sugestionarea pozitiva.

Informatii si inscrieri la 072 36 000 36 si office.anatolbasarab@gmail.com . Detalii curs si  tematica:http://anatolbasarab.ro/category/cursuri-seminarii-si-conferinte/

Lasă un comentariu