Home Divinatie Numarul lui Dumnezeu ar fi 26, iar 666 ar reprezenta numarul omului, si nu al Fiarei

Numarul lui Dumnezeu ar fi 26, iar 666 ar reprezenta numarul omului, si nu al Fiarei

by admin
1227 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

666Francmasonul Manly P.Hall ne explica intr-o lucrare de-a sa doua lucruri socante si interesante in acelasi timp: faptul ca numarul lui Dumnezeu este 26, iar 666 este numarul omului, si nu a “Bestiei”. Citam din opera sa:

Primul pas in obtinerea valorii numerice a unui cuvant este sa-l prefaci inapoi in limba sa originala. Numai cuvintele care deriva din greaca sau ebraica pot fi analizate cu succes prin aceasta metoda, si toate cuvintele trebuie pronuntate pe litere, in forma lor cea mai veche. Prin urmare, cuvintele din Vechiul Testament trebuie transpuse inapoi in ebraica, iar cele din Noul Testament trebuie transpuse in greaca.

De exemplu, Demiurgus din ebraica este numit in engleza Iehova, dar cand doriti sa obtineti valoarea numerica a cuvantului Iehova este necesar sa transpuneti acest cuvant in litere ebraice. Astfel acesta devine ‘nin si este citit de la dreapta la stanga. Literele ebraice sunt : n, He; Vau; n, He; Yod; iar cand este inversat, in ordinea engleza, de la stanga la dreapta se citeste: Yod-He-Vau-He. Prin consultarea Tabelului de valori al literelor s-a descoperit ca cele patru litere ale acestui nume sacru au urmatoarea semnificatie numerica : Yod este egal cu 10, He este egal cu 5, Vau este egal cu sase, iar al doilea He este egal cu 5. Prin urmare 10+5+6+5=26 reprezinta sinonimul lui Iehova.

Toate numerele de sus pot fi reduse la unul din cele zece numerale originale, iar zece poate fi redus la unu. Prin urmare toate grupurile de numere care rezulta din traducerea numelor zeitatilor, in echivalentii lor numerici, au baza intr-unui din primele zece numere. Cu ajutorul acestui sistem in care cifrele de la 0 la 9 sunt adunate, 666 devine 6+6+6 sau 18, care la randul sau, devine 1+8 sau 9. Potrivit „Revelatiei”, trebuie salvate 144.000. Acest numar devine 1+4+4+0+0+0, care este egal cu 9, dovedind astfel ca bestia din Babilon si acest numar se refera la om, al carui simbol este 9. Acest sistem poate fi folosit cu succes pentru descoperirea valorilor numerice ale literelor din greaca si din ebraica.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

TRUTH 2 ianuarie 2014 - 23:25

Pai atunci este gresit si numarul lui Iehova. Nu 26 ci 17 [10+5+6+5 (10=1+0) ]
pentru ca avem numerele de la 0 la 9 care sunt adunate cum avem la 666, 18=1+8=9

barosu 3 ianuarie 2014 - 9:39

A face o legatura intre numere si literele cuvintelor din ORICE limba i-mi pare un NONSENS. Numerele ( nu cifrele) reflecta cantitatea si nu calitatea ( desi exista zero, infinit, pi, ) iar cuvintele reflecta calitatea. Se poate construi un sistem numerologic pentru orice vrei dar nu inseamna ca are legatura cu realitatea.

wesgon 3 ianuarie 2014 - 14:46

Numai dracu poate face asemenea calcule si imbarliga pe cei slabi de minte, in primul rand ce legatura are numele lui D-zeu cu numerologia pagana care are legatura cu ocultismul in special cu ghicitul, parca in biblie scrie sa nu va duceti la cei ce ghicesc, socotesc in stele ca urat este inaintea mea. in Deuturomul nustiu versetul si aliniatul dar este scris. Ne invata masoni despre D-zeu , decand ne invata luciferici la cine sa ne inchinam.

nicolae 3 ianuarie 2014 - 14:58

In apocalipsa scrie ca 666 va obliga lumea, sub amenintarea focului, si toti se vor supune de frica, sa nu cumpere si sa nu vanda. Isaia scrie a alesii lui Dumneseu, dupa apocalipsa, vor construi case, dar nu sa locuiasca altcineva in ele, vor sadi vii, dar nu sa manance altcineva strugurii. Ceea ce inseamna ca nimeni nu cumpara si nimeni nu vinde.

A.N 3 ianuarie 2014 - 21:38

un scriitor de exceptie pentru cei care vor sa stie mai mult. recomand cartea ” Învăţăturile magice complete ale tuturor timpurilor”

tirca valentin 10 aprilie 2014 - 12:40

fratilor ,in limba veche hiara(fiara) era denumirea LUPOAICEI ,EMBLEMA ROMEI ANTICE. papalitatea este continuarea acestui TICALOSIT IMPERIU CARE A CALCAT IN PICIOARE,toate civilizatiile din jur. cei mai aprigi oponenti ai acestor criminali notorii de la roma,cei mai aprigi oponenti ai “VALORILOR ROMANE” au fost agathirsii, cea mai veche civilizatie europeana, care locuia in interiorul carpatilor. ei erau oamenii de sub simbolul DRAGONULUI, (care au numiti draci de catre catolici ulterior). pe tichia pe care o poarta papa scrie in latina VICARIVS FILII DEI. suma cifrelor romane din aceasta “titultura” va da 666. I=1, V=5, D=500,L=50 ,C=100. ESTE UN MESAJ CRIPTAT LASAT DE STRAMOSI SA STIM DE UNDE NE PASTE RAUL. ,FIINDCA TOATA LUMEA NORMALA LA CAP STIE CA CA CEI MAI MARI CRIMINALI AI LUMII S-AU AFLAT LA VATICAN. io as thaarq un ag ,crai al agathirsilor

Andrei 10 august 2014 - 16:19

Ce parere aveti de deschiderea ochiului mintii , al 3 lea ochiu ?

alex 6 octombrie 2015 - 16:41

francmasonii se inchina diavolului,deci la naiba cu ei! Andrei,am incercat sa-mi deschid al treilea ochi pein meditatii si nu m-am simtit bine!te sfatuiesc sa te rogi,lasa chestiile oculte!

Leave a Comment