Satanismul si maleficitatea muzicii rock. Sa ne ferim de ea!

muzica rock satanicaMuzica rock este una periculoasa intrucat ea nu vine de la Dumnezeu, ci de la Lucifer. Ea indeamna spre haos, violenta si sinucidere; ascultatorul sau fanul muzicii rock se enerveaza usor, striga, sparge, este revoltat… intr-un cuvant este extrem de tulburat. Doreste sa-si imite idolii, gravandu-si pe corpul lui, pe obiectele lui personale sau pe pereti simbolurile satanice. Iata cateva lucruri mai putin stiute din istoria formatiilor rock, din care ne putem da seama cat de sataniste si de indreptate spre ocultism sunt aceste grupuri… iar, ceea ce este si mai grav e faptul ca ele influenteaza mult si tineretul din ziua de azi!

* Nu se poate spune ca toate formatiile sau cantaretii care se refera la magie, la ocultism, la satanism sunt initiati. Dar rezultatul nu este prea deosebit. Pentru ca toti au manageri care le scriu versurile cantecelor sau ii tin in fruntea sistemului de star-uri, si care au sute de mijloace pe care le folosesc. Oare de cine sunt ei indrumati in necunoscut? In fine acesti cantareti si grupurile lor nu sunt decat niste marionete, care sunt miscate fara voia lor in schimbul banilor, gloriei si succesului mondial. Si aceasta este bineinteles cel mai rau. Un exemplu caracteristic este formatia rock Iron Maiden. Ea se refera de multe ori la satanism si la diavol. Iata ce spun ei intr-un interviu: „Nu stim despre ocultism pentru ca
trebuie sa clarificam ca noi nu ne ocupam cu ocultismul in modul in care celelalte formatii folosesc ocultismul. Toate acestea, ocultismul, satanismul si magia ne atrag, dar nu vrem sa intram mai adanc, pentru ca credem ca acolo sunt lucruri pe care nu le intelegem. Credem ca  toate acestea sunt foarte periculoase. E ceva necunoscut care se exploateaza de diferiti oameni. Si iau rock-ul cel fara de imaginatie, il imbraca in costume satanice si pline de sange si le arunca copiilor carora le este sete de oroare”.

* Muzica rock foloseste mesaje subliminale periculoase. In albumul “Killers” al formatiei Queen in timp ce se aude cantecul „another one bits the dust” („inca unul musca praful”) mesajul ce se aude la redarea inversa a discului este „start to smoke marijuana” („incepe sa fumezi marijuana”). In cantecul „When electricity came to Arkansas” („Cand electricitatea a venit in Arkansas”) al formatiei Black Oak Arkansas, in cantec se aud cuvinte neintelese si urlete. Cand se roteste invers aceasta parte a discului se aude mesajul „Satan…Satan… el este dumnezeu, el este dumnezeu.”!!! Si mesajul se termina cu un hohot de ras.

* In revista „Heavy Metal” (feb. ’86) scrie intre altele: „Si astazi motivul cel mai important al existentei muzicii heavy metal este intensitatea sunetului. Dar, de asemenea, un rol important joaca chipul demonic al fiecarui star al muzicii Heavy Metal. Tinerii vor ca idolii lor sa aiba o dimensiune supranaturala. Asteapta din partea lor sa traiasca dupa marile imaginatii ale muzicii rock. Aceste imaginatii sunt de obicei s*x, adorare a diavolului si o valiza plina de bani pregatiti sa fie cheltuiti fara rost…” Si mai departe: „Sub aspect satanic inceputul s-a facut cu Black Sabbath, o formatie britanica , care a recurs la magia neagra ca sa atraga lumea. Membrii acestei formatii afirma ca nu stiu nimic de ocultism, dar ei s-au facut foarte populari. De aici tinerii n-au incetat sa faca cu degetele lor semnul diavolului”.

* Din discografia rock nu lipseste nici numele Antihristului (666). Formatia Aphrodite’s Child a inregistrat un disc cu titlul: „666”! Iron Maiden a inregistrat discul „Number of the Beast”. Foarte des in discografia rock apare cuvantul „Armagheddon”. Merger a inregistrat cantecul „Armageddon Time”, Prism a inregistrat cantecul “Armageddon” iar cantaretul formatiei Yardbirds Renaissance, Keith Relf, „Armageddon” a numit-o formatie a lui personala. In sfarsit sa adaugam si acest lucru teribil. In ceremoniile muzicale de magie neagra, care se numesc Sabbath sau Sabbat, vrajitori sau vrajitoare cheama toate spiritele raului, pe Satan si pe demonii lui. Procesul acesta ia chipul unei liturghii negre (Black Mass), care este ceva ca o parodie a Liturghiei crestine, si unde prezenta diavolului este absolut simtita. Cei din formatia Mercyini Pate au inregistrat cantecul cu titlul „Black Masses”, iar cantaretul King Diamond utilizeaza microfonul asezat pe o cruce din doua oase omenesti! De asemenea, formatia britanica Jason Great, au un cantec de cosmar cu titlul: „Black Mass”!

* Citim intr-o revista de specialitate urmatoarele afirmatii socante, pe care numai diavolul le poate inspira: „Este o formatie foarte feroce pe scena, cantaretul vorbeste despre lucruri extrem de vulgare si nu ezita sa arunce publicului bucati de carne sau sange de animale!!! Nu-ti trebuie mult timp ca sa intelegi ca este vorba despre W.A.P.S. Ascultand cantecul „I Wanna Be Somebody” umpli capul tau cu energie sau te simti predispus spre sinucidere. Cu cantecul „The Flame” patrunzi in atmosfera grea a grupului. Singura piesa usoara a discului este „Sleeping” (In the Fire), toate celelalte scot foc. Merita sa subliniem ca sufletul formatiei este Blackie Lawless, care a infiintat formatia „New York Dolls”. Numai aceasta spune multe. Daca ii vedeti pe W.A.P.S., pe viu sau in video, o sa ramaneti cu gura cascata”.

* Copertile formatilor rock contin simboluri satanice, cum sunt triunghiuri rasturnate (in antiteza cu triunghiul care simbolizeaza Sfanta Treime), piramide (sunt pentru ei modul ideal de contact cu lumea supranaturala a spiritelor), pentagrame (folosite in magie) si o multime de asemenea simboluri. Nu lipsesc nici cele cunoscute, cum este numarul 666, care este semnul lui Antihrist. Semn care incepe sa apara tot mai des, sub diferite forme camuflate, pe produse si pe unele sigle. Scene de sacrificii omenesti, liturghii negre (Black Mass), sau figuri satanice (de pilda, pe coperta discurilor lui Ronnie James Dio se afla figura diavolului). Pe discul „The Number of the Beast” al formatiei Iron Maiden, este prezentat un vampir care joaca teatru de papusi deasupra unui demon!

Toate aceste lucruri ar trebui sa ne faca sa renuntam in a mai asculta muzica rock vreodata…

25 Comments

Leave a Reply