Aflati toate pericolele din mediul inconjurator de care ar trebui sa ne ferim!

Social Media

mediu toxicTraim intr-o epoca in care suntem inconjurati de tot felul de pericole din mediu. In acest articol va vom prezenta toate aceste pericole:

Radiatia. Televizoarele, monitoarele computerelor, jocurile video, cuptoarele cu microunde, fotocopiatoarele si orice echipament electronic care foloseste tuburi cu raze catodice emit un camp de energie disruptiva care slabeste campul de energie vitala al corpului. Acest camp nociv poate fi de 3 metri sau mai mult. Orice zona a sa va produce o scadere a emanatiei luminoase a corpului.

Luminile fluorescente. Luminile fluorescente intrerup campul de energie vitala ducand la slabirea lui. Au fost formulate mai multe motive cuprinzand ultrasunetul, palpairea si un spectru limitat de emanatii luminoase. Daca masuram campul energetic al unei persoane si apoi asezam aceasta persoana sub o lampa fluorescenta, a doua masuratoare arata intotdeauna un camp mult slabit.

Echipamentele electrice si electronice. Toate echipamentele electrice si electronice genereaza brese in energia vietii. Doua cristale (sau doi orgoni) plasate pe snurul electric de alimentare vor anula efectul de slabire si vor proteja energiile vietii. Este valabil si pentru paturile electrice si telefoane. De fapt, este bine sa punem doua cristale (doi orgoni) pe fiecare aparat electric si electronic din casa sau birou.

Materialele sintetice. Cercetarea noastra preliminara arata ca ar fi bine sa intelegem ca toate materialele pur sintetice ne slabesc corpul. Amestecand cu cel putin 50% fibra naturala, se opreste in mare parte efectul distrugator pentru majoritatea oamenilor. Nu disperati. Exista o cale de a va pastra toate hainele sintetice. Daca le asezati pe cristale (orgoni) sau retele de energie cu cristale, pentru cel putin 24 de ore, pot fi purtate fara efecte negative. Ele trebuie sa fie reincarcate constant pentru a se mentine acest efect. Retelele de cristale (orgoni) pot sa incarce chiar hainele din dulap imbracamintea din materiale naturale beneficiaza chiar mai mult in urma acestei metode si poate actiona ca niste baterii de depozitere a energiei vietii pe care o returneaza corpului atunci cand este purtata; iata o regula de care trebuie sa tineti cont. O ora de incarcare asigura trei ore de purtare.

Aditivii chimici. Aditivii chimici din hrana sau apa slabesc corpul aproape fara exceptie. Fac exceptie aceia care se bazeaza pe surse naturale cum sunt plantele. Evitati orice aditivi chimici sintetici daca puteti.

Apa poluata. In majoritate, apa noastra este tratata cu diverse substante chimice pentru a neutraliza poluarea generata de civilizatia noastra tehnologica. Aceste substante chimice si gaze produc efecte de slabire a corpului nostru. Este recomandabil sa va procurati un sistem de filtrare eficient.

Alimentele din supermagazine. Majoritatea acestora este slaba in energie. Punandu-le pe placi de cristal sau manunchiuri de cristale, veti mari energia hranei. Numai intr-o ora, energia se va tripla. Daca le veti lasa pe cristale in timpul noptii, veti obtine efectul optim. Trebuie evitata hrana ambalata, impachetata si conservata. In majoritatea acestor cazuri se folosesc substante chimice. Daca totusi o folositi, puneti cutiile pe cristale in timpul noptii.

Tutunul. Tutunul este daunator campului de energie vitala. Masurati campul de energie al unei persoane cu o bagheta si dati-i persoanei respective sa tina un pachet de tigari langa piept. De fiecare data cand facem acest lucru, exista o reactie negativa puternica. Campul de energie este slabit substantial. Unii barbati isi poarta tigarile in buzunarele camasilor, ceea ce influenteaza chakra inimii si sistemul imunitar prin glanda timus. Ar fi mai putin nociv daca si-ar tine tigarile in buzunarele pantalonilor. Fumul din plamani afecteaza atat functia circulatorie cat si pe cea respiratorie si sistemul cardiovascular. Fumul si nicotina pot provoca afectiuni ale sistemului nervos. Corpul astral sau emotional este de asemenea intrerupt. Acesta este un motiv pentru care multi parapsihologi considera ca fumatul ii „impamanteaza”; totusi, nu este vorba de impamantare. Fumatul pur si simplu le dreneaza corpul astral, distrugandu-l.

Alcoolul. Alcoolul distorsioneaza corpul astral sau emotional. El provoaca slabirea cenzurii constientului sau controlul emotional. O bere sau un pahar mic de vin poate aduce o oarecare stabilitate si poate micsora sensibilitatea psihica. Nu folositi niciun alcool tare. O distorsionare continua a corpului emotional poate fi dezastruoasa; in final se poate ajunge la halucinatii. Alcoolul ar trebui folosit cu o moderatie.extrema si ar trebui sa fie privit drept ceea ce este: un drog periculos.

Cofeina. Cafeaua si ceaiul contin cantitati mari de cofeina. Cofeina este un stimulator care provoaca o instabilitate a sistemului nervos daca este folosit in exces. Ea elibereaza energia din rezerve. Folosirea continua saraceste rezerva si face dificila lupta contra bolii. Corpul emotional astral este de asemenea distorsionat de aportul crescut de cofeina si caderea emotionala de dupa incetarea stimularii.

Aerul poluat. Majoritatea aerului nostru este poluat cu diverse substante toxice provenite de la masini si uzine. Cristalele (orgonii) maresc producerea de ioni negativi de catre corp, ceea ce ajuta in lupta impotriva stresului poluarii.

Emotiile si gandurile. Emotiile negative din gandurile oamenilor se impregneaza in pereti si mobila. Ele produc efecte de slabire oricarui organism viu. Aceasta este o problema majora a spitalelor si camerelor bolnavilor.


Social Media

4 Comments

Leave a Reply