Sapte metode pentru parintii care vor sa conceapa o fata, si nu un baiat!

Social Media
  •  
  •  
  •  

fetitaMulti adulti isi doresc copii, dar unii au preferinta pentru fetite, iar altii pentru baieti. Se poate insa concepe o fata, de exemplu? Din punct de vedere medical/stiintific nu exista nicio posibilitate, insa va puteti creste sansele de a concepe o fata daca respectati urmatoarele aspecte:

1) Metoda Shettles. Aceasta metoda a fost inventata in jurul anului 1960 si sustine o rata de succes de 75% pentru cuplurile care au speranta in a concepe o fata. Dr. Shettles credea ca cel mai important factor in determinarea se*xului copilului este sincronizarea. Se*xul copilului este determinat de un cromozom care transporta sper*ma; sper*ma care produce un baiat “inoata” mai repede, dar supravietuieste pentru perioade mai scurte de timp decat sper*ma care produce o fata. Aceasta din urma e mai puternica si mai rezistenta, dar “inoata” mai lent. In conformitate cu metoda Shettles, ar trebui sa se faca se*x cu doua pana la patru zile inainte de ovu*latie, daca doriti sa concepeti o fata.

2) Pene*trarea superficiala. Pentru a concepe un baiat, penetrarea profunda este cheia, dar pentru o fata, opusul este adevarat. A face se*x in pozitia misionarului creste sansa de a concepe o fata, deoarece ea limiteaza adancimea de penetrare. Sper*ma care produce un baiat “inoata” foarte repede, pentru perioade scurte de timp, iar prin prevenirea penetrarii adanci, sper*ma care produce baieti ajunge mai greu in a fertiliza un ov*ul.

3) Fara org*asm. Se spune ca evitarea org*asmului poate fi cheia pentru a concepe o fata. Org*asmul feminin elibereaza o secretie alcalina, care ar putea ajuta sper*ma ce produce baiat sa supravietuiasca mai mult, prin crearea unui mediu mai putin ostil. Fara aceste secretii, sper*mii care produce baiat ii este mai greu pentru a supravietui si are mai putine sanse in a ajunge la ov*ul.

4) Consumul a cat mai multe legume si fructe. Potrivit unui studiu, consumul de mai multe fructe si legume poate imbunatati sansele de a concepe o fata. Unii oameni cred ca o dieta vegetariana poate ajuta la conceperea unei fete, daca se consuma alimente cum ar fi spanac, nuci si broccoli. Alimentele bogate in mod natural in calciu si magneziu, cum ar fi salata verde, fructele si orezul sunt, de asemenea, bune pentru a concepe o fata.

5) Consumul de alimente acide. Un alt sfat legat de alimentatie este acela de a manca alimente acide. Sper*ma care produce baieti e mai putin capabila sa supravietuiasca in medii acide, iar consumul de alimente acide poate modifica de fapt, pH-ul vag*inului. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca pentru o femeie este cam nasanatos sa consume prea multe alimente acide. Dar totusi, daca ar dori sa incerce, ar trebui sa consume apa minerala, sucuri acidulate, otet si ciocolata.

6) Consum scazut de sare. O dieta saraca in sare imbunatateste sansele de a concepe o fata. Incercati sa evitati carnea sarata, maslinele, branzeturile si alimentele prelucrate/conservate, in momentul conceptiei.

7) Baie inainte de conceptie. Se spune ca sper*ma ce produce baieti nu-i place caldura, asa ca barbatul ar trebui sa faca o baie fierbinte inainte de conceptie, pentru a slabi sper*matozoizii ce produc baieti.

Daca doriti sa incercati metodele de mai sus pentru a concepe o fata, o puteti face, dar nu uitati ca exista putine dovezi stiintifice pentru cele mai multe dintre ele.

 

Lasă un comentariu