Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Arhanghelul Mihail l-a ajutat pe un baiat sa se vindece miraculos

Arhanghelul Mihail l-a ajutat pe un baiat sa se vindece miraculos

by admin
136 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Una dintre multele minuni ale arhanghelului Mihail este si vindecarea unui copil al lui Vasili Karastiri, din Atena. Pe cand se juca micutul, a cazut si s-a lovit rau la cap. L-au transportat la spital, unde au descoperit ca a ramas orb si paralitic. Directorul a chemat pe parintii copilului la biroul lui si le-a zis:
– Situatia este grea. Este necesara imediata interventie chirurgicala, dar sansele de reusita sunt aproape inexistente, 1 sau 2 la suta. Trebuie sa va hotarati in scurt timp, pana nu este tarziu.

Mama a simtit ca-si ia lumea in cap. Tatal a intrebat:
– Nu exista vreo alta solutie, alta speranta, doctore?
– Din nefericire, nu.

A stampilat atunci si a semnat. Copilul a fost dus la sala de operatie. Pe cand il pregateau pentru operatie, precum a povestit mai tarziu el insusi, cum intunericul ochilor lui a disparut si o vedenie luminoasa i-a luat locul. Se gasea in fata unei biserici de marmura, partea din fata fiind construita din pietre rosii. Din usa care era deschisa, iesea o lumina orbitoare. Vasilachis s-a apropiat de usa si ce vede! Un tanar frumos, scaldat de lumina, intinsese mainile si l-a chemat:
– Haide, Vasilache, nu-ti fie frica, o sa te faci bine. Eu o sa am grija de operatie si de mana doctorului.

Baiatul s-a apropiat, a ingenuncheat in fata lui, a cuprins in brate picioarele-batranului, lipindu-si capul de genunchiul stang. Atunci acela a intins mana lui si a mangaiat capul micutului. Inainte de a disparea vedenia, ochii baiatului au apucat sa vada inlauntrul bisericii o icoana batuta in pietre de argint.

Operatia a reusit. Vederea si miscarile membrelor au revenit. Doctorii au spus ca aceasta reusita a fost o minune. Era 8 noiembrie, sarbatoarea Preamaritilor Arhangheli. Trecusera ani de atunci. Intr-o zi, la o emisiune televizata, Vasilachis a recunoscut pe neasteptate si cu uimire biserica din vedeniei lui. S-a dus atunci sa se inchine la arhanghel si sa-i multumeasca cu lacrimi pentru salvarea vietii lui.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

6 comments

George1000 3 martie 2012 - 0:28

Deci pana la urma cum arata arhanghelul? Ca un tanar frumos scaldat in lumina sau ca un batran?

gringo 3 martie 2012 - 11:09

Si eu cand am fost de doua ori pe masa de operatie, am avut diverse viziuni, pe care as fi putut interpreta in fel si chip. Numai ca niste sfinti , nu cred. Fiecare isi imagineaza ce vrea atunci, de durere sau disperare.

Gogu 4 martie 2012 - 17:26

Eu cand m-am operat am visat clovni si pe mos craciun… Mihail nu ma iubeste:( Si aveam vreo 5 ani doar…

shalom 10 martie 2012 - 8:02

George1000,citeste Biblia,capitolul Ezechiel.Ai sa gasesti acolo descrierea tuturor categoriilor de ingeri printre care si a serafimilor,clasa din care fac parte si arhanghelii.
Dupa cum stii,Ezechiel este unul din cei care a avut privilegiul de a fi “rapiti la cer” unde a vazut acesti ingeri.Din pacate ,ceea ce ai sa gasesti,nu are sa-ti placa,nici ingerii si nici arhanghelii nu au infatisarea cu care ne-au obisnuit icoanele.Shalom!

iosif balazs 15 decembrie 2013 - 11:21

decenuse fac icoanele dupa descrierile din biblie,al ingerilor.

GABI 13 februarie 2014 - 17:11

Nu sunt credincioasa mai deloc,nu merg la biserica si nu ma inchin in mod deosebit.dar astanoapte am avut un vis ciudat din care m-am trezit speriata si azi nu-mi gasesc linistea. mi-am visat fetitza plangand undeva pe un deal ,am strigat-o sa vina la mine ,coborand dealul veneau caini catre ea atunci un barbat cu parul pana la umeri a venit si a luat-o de umeri gonind cainii,in drum catre ei m-am intrebat in vis cine e barbatul si pentru o secunda i-am vazut aripi mari argintii si el tot a devenit argintiu si am simtit fara sa spuna ca este Arhanghelul Mihai l cand am spus cine este a disparut si m-am trezit socata. copilul il am sanatos ,chiar nu stiu ce e cu acest vis, mi-e teama parca sa nu se intample ceva…

Leave a Comment