Arhanghelul Mihail l-a ajutat pe un baiat sa se vindece miraculos

Social Media
  •  
  •  
  •  

Una dintre multele minuni ale arhanghelului Mihail este si vindecarea unui copil al lui Vasili Karastiri, din Atena. Pe cand se juca micutul, a cazut si s-a lovit rau la cap. L-au transportat la spital, unde au descoperit ca a ramas orb si paralitic. Directorul a chemat pe parintii copilului la biroul lui si le-a zis:
– Situatia este grea. Este necesara imediata interventie chirurgicala, dar sansele de reusita sunt aproape inexistente, 1 sau 2 la suta. Trebuie sa va hotarati in scurt timp, pana nu este tarziu.

Mama a simtit ca-si ia lumea in cap. Tatal a intrebat:
– Nu exista vreo alta solutie, alta speranta, doctore?
– Din nefericire, nu.

A stampilat atunci si a semnat. Copilul a fost dus la sala de operatie. Pe cand il pregateau pentru operatie, precum a povestit mai tarziu el insusi, cum intunericul ochilor lui a disparut si o vedenie luminoasa i-a luat locul. Se gasea in fata unei biserici de marmura, partea din fata fiind construita din pietre rosii. Din usa care era deschisa, iesea o lumina orbitoare. Vasilachis s-a apropiat de usa si ce vede! Un tanar frumos, scaldat de lumina, intinsese mainile si l-a chemat:
– Haide, Vasilache, nu-ti fie frica, o sa te faci bine. Eu o sa am grija de operatie si de mana doctorului.

Baiatul s-a apropiat, a ingenuncheat in fata lui, a cuprins in brate picioarele-batranului, lipindu-si capul de genunchiul stang. Atunci acela a intins mana lui si a mangaiat capul micutului. Inainte de a disparea vedenia, ochii baiatului au apucat sa vada inlauntrul bisericii o icoana batuta in pietre de argint.

Operatia a reusit. Vederea si miscarile membrelor au revenit. Doctorii au spus ca aceasta reusita a fost o minune. Era 8 noiembrie, sarbatoarea Preamaritilor Arhangheli. Trecusera ani de atunci. Intr-o zi, la o emisiune televizata, Vasilachis a recunoscut pe neasteptate si cu uimire biserica din vedeniei lui. S-a dus atunci sa se inchine la arhanghel si sa-i multumeasca cu lacrimi pentru salvarea vietii lui.

6 comentarii la „Arhanghelul Mihail l-a ajutat pe un baiat sa se vindece miraculos”

  1. George1000,citeste Biblia,capitolul Ezechiel.Ai sa gasesti acolo descrierea tuturor categoriilor de ingeri printre care si a serafimilor,clasa din care fac parte si arhanghelii.
    Dupa cum stii,Ezechiel este unul din cei care a avut privilegiul de a fi “rapiti la cer” unde a vazut acesti ingeri.Din pacate ,ceea ce ai sa gasesti,nu are sa-ti placa,nici ingerii si nici arhanghelii nu au infatisarea cu care ne-au obisnuit icoanele.Shalom!

  2. Nu sunt credincioasa mai deloc,nu merg la biserica si nu ma inchin in mod deosebit.dar astanoapte am avut un vis ciudat din care m-am trezit speriata si azi nu-mi gasesc linistea. mi-am visat fetitza plangand undeva pe un deal ,am strigat-o sa vina la mine ,coborand dealul veneau caini catre ea atunci un barbat cu parul pana la umeri a venit si a luat-o de umeri gonind cainii,in drum catre ei m-am intrebat in vis cine e barbatul si pentru o secunda i-am vazut aripi mari argintii si el tot a devenit argintiu si am simtit fara sa spuna ca este Arhanghelul Mihai l cand am spus cine este a disparut si m-am trezit socata. copilul il am sanatos ,chiar nu stiu ce e cu acest vis, mi-e teama parca sa nu se intample ceva…

Lasă un comentariu