Putem vindeca bolile doar cu ajutorul rugaciunilor! Iata cele mai eficiente metode!

Social Media

rugaciune 11Exista o vindecare mai speciala a trupului, numita sacroterapia. Adica, vindecarea bolilor doar cu ajutorul rugaciunilor. Iata cateva tehnici mai deosebite de sacroterapie:

1) Credinta-incredere in Dumnezeul Luminii.

2) Sa invatam sa ne rugam corect.
„Si cum sa ne rugam, Doamne?” L-a intrebat unul dintre apostoli pe Iisus Hristos.
„Va duceti noaptea in camaruta voastra si procedati asa: „Iata binecuvantati pe Domnul, toti slujitorii Domnului, care stau noptile in casa Domnului. Ridicati-va mainile voastre curate spre sfantul lacas si binecuvantati pe Domnul! Si Domnul sa va binecuvanteze din Sion! Domnul care a facut cerurile si Pamantul”.
Si cum anume sa ne rugam?
„Simplu, rostiti Tatal Nostru”. „ Si atunci cand nu veti mai sti cum sa va rugati, cantati in Psalmi”. Asta pentru ca Psalmii au in continutul lor mantre divine, algoritmi, programe de vindecare, pentru iertare si pedepsire, pentru a primi ajutor in diverse cereri.

3) Rugaciunea mintii in inima: ,,Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul Nostru, mantuieste-ma pe mine pacatosul!”

4) Rugaciunea pentru aproapele, adica pentru sot, sotie, copii si parinti. Este necesar sa invatam sa ne rugam numai pentru cei benefici. In general daca ei insisi nu se roaga, nu li se indeplineste mai nimic din ceea ce ne straduim noi sa le facem si sa-i ajutam.

5) Sa-i invatam pe copii nostri sa se roage inca de cand sunt mici pentru a-i obisnui cu rugaciunea. Numai prin rugaciune se reface canalul de legatura cu Astralul si se incarca bateriile spiritului si sufletului fiecaruia. Nu prin mancare si bautura ori prin somn si analgezice.

6) Purtarea sfintei cruci ca simbol, nu ca decoratiune.

7) Postul este un izvor de rugaciune si tamaduire sufleteasca si trupeasca, si nici acesta dus pana la nebunie si devitaminizare. Este nevoie de blandete in toate.

8 ) Taina Sfantului Maslu.

9) Taina Sfintei Spovedanii.

10) Taina Sfintei impartasanii

11) Participarea la slujbe si liturghii, ascultarea Evangheliilor.

12) Invatarea si practicarea invocatiei Luminii: Invoc Lumina costului launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina-mi este calauza.
Seara, inainte de culcare, sa ridicati mainile voastre curate catre cer si sa procedati in rugaciune asa cum scrie in Biblie.


Social Media

3 Comments

  1. Atunci cand ai inima curata si gandurile iti sunt curate si te poti concentra strict asupra rugaciunii care trebuie sa se intample in INTIMITATE atunci, poti simti un dulce fior care te cuprinde din crestet pana-n talpi. Incercati cei care credeti ca puteti si daca se va intampla, rugaciunea este primita si AUZITA.

Leave a Reply