Apa energizata cu ajutorul cristalelor – pentru purificarea aurei si trezirea fortelor spirituale

Social Media

V-ati gandit vreodata ce lucru uimitor este apa? Stim cu totii ca avem nevoie de apa pentru a supravietui, dar stiati ca apa face parte din aerul pe care il respirati? Apa este esentiala pentru toata viata de pe planeta noastra. Dar, pentru noi, ca oameni, nu e suficienta doar apa pura – avem nevoie si de apa energizata, pentru a avea o sanatate trupeasca si mentala mai buna.

Una dintre metodele de energizare a apei este cea cu ajutorul cristalelor, datorita calitatilor lor energetice. Cristalele au fost o sursa de fascinatie din timpuri imemoriale si exista doua motive intemeiate pentru aceasta. Mai intai este vorba de frumusetea lor, iar apoi sunt proprietatile lor benefice. Cristalele stocheaza vibratii, dar detin si microinformatii. Fiecare varietate de cristal are propriile sale caracteristici vibratorii si poseda un „sunet” unic. Cand un cristal intra in contact direct cu apa, sau se afla in apropiere de un izvor natural, apa respectiva va absorbi vibratiile cristalului, in final fiind absorbita de catre individul care bea apa.

Pregatirea apei cristaline. Oricine poate crea cu usurinta apa cristalina. Primul pas este sa selectati un mic cristal si sa il asezati intr-un recipient cu apa, la care s-a adaugat sare (de preferinta sare de mare sau sare de Himalaya), ca un fel de purificator. Lasati cristalul sa se inmoaie in aceasta apa cateva zeci de minute, apoi expuneti cristalul la lumina soarelui, ceea ce ii va creste potentialul energetic. In timp ce asteptati, turnati apa proaspata intr-un ulcior sau carafa, apoi amestecati cu grija apa in sensul acelor de ceasornic cu o lingura sau o tija de lemn. Aceasta va imprima o miscare rotitoare, ca o spirala pe apa. Astfel, se vor absorbi vibratiile subtile ale cristalului, atunci cand acesta este plasat in apa.

Apa cristalina poate fi bauta asa sau folosita pentru gatit sau la prepararea ceaiului. Poate fi utilizata, de asemenea, si pentru revitalizarea plantelor care se ofilesc. Apa cristalina trebuie consumata in aceeasi zi in care este preparata. Se recomanda ca aceasta apa sa nu fie expusa la lumina directa a Soarelui. Cristalele folosite la prepararea apei cristaline trebuie taiate si sa nu contina suprafete aspre. O suprafata neteda previne blocarea si proliferarea germenilor si bacteriilor in apa.

Iata o lista scurta de pietre recomandate pentru proprietatile lor de vindecare:

– Agata – rafineaza perceptiile si stimuleaza facultatile intelectuale.
– Cristalul de stanca – purifica aura si furnizeaza energie.
– Chihlimbarul – confera intelepciune, echilibru si rabdare.
– Opalul – genereaza stabilitate psihologica.
– Cuartul – regleaza circulatia energiei in organism.
– Cuartul roz – restabileste echilibrul si risipeste influentele negative.
– Ochiul de tigru – incurajeaza echilibrul celor doua emisfere cerebrale.
– Topazul – purifica aura si reda bucuria vietii.
– Turmalina – trezeste dragostea si creste sensibilitatea la fortele spirituale.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply