Procedurile Theta Healing: va ajuta la imbunatatirea calitatii vietii si la realizarea aspiratiilor personale

Social Media

Theta Healing 9Este oare viata dumneavoastra ceea ce ati creat? Sau asa cum spun unii oameni, totul este predestinat si noi nu avem de ales decat sa existam pur si simplu, fara capacitatea de-a ne alege destinul?  Adevarul este ca noi ne creem  propria realitate si este posibil sa manifestam cele mai bune lucruri pe care ni le poate oferi lumea, dar  mai intai trebuie sa ne hotaram ce ne dorim in viata. Multi oamenii nu stiu ce-si doresc in viata, de aceea nu-si vor crea niciodata propria viata. Acesti oamenii se lasa in voia sortii si asteapta sa vada ce se intampla.

Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta in ceea ce manifestam noi in vietiile noastre. Daca spui permanent ca esti sarac , atunci asa va fi, asa te vei simti. Daca spui si gandesti permanent ca te bucuri de abundenta in plan financiar, asa va fi . Este deosebit de important sa pastram o gandire pozitiva.

Theta Healing este un proces de meditatie care creeaza vindecare fizica, psihica si spirituala cu rugaciune focalizata prin Dumnezeu.Prin studiu si practica oricine poate accesa starea Theta si folosi aceasta tehnica.

Undele Theta sunt undele pe care le emite creierul in timpul somnului, relaxarii profunde si pot fi considerate specifice subconstientului. Ele guverneaza atitudinile, convingerile si comportamentele noastre. Pastrand o stare mentala Theta constienta putem crea orice si putem schimba realitatea imediat.

Undele cerebrale Theta au o frecventa de 4-7 cili pe secunda. Inteleptii mediteaza ore intregi pentru a atinge aceasta stare, in care sunt capabili sa acceseze calmul absolut , perfect. Undele cerebrale Theta pot fi considerate ca fiind specifice subconstientului. Ele pastreaza amintirile si senzatiile. De asemenea ele guverneza atitudinile si comportamentele noastre.      Undele Theta sunt intotdeauna creatoare, inspiratoare si caracterizate prin senzatii spirituale.   Oamenii de stiinta au descoperit ca anumite frecvente ale undelor cerebrale mai ales cele din Theta fac urmatoarele lucruri:

-reduc starea de stres si favorizeaza reduceri substantiale si de durata a anxietatii;

-faciliteaza relaxarea fizica profund si limpezirea mintii;

– maresc capacitatea de exprimare verbala si coeficientul de inteligenta;

-sincronizeaza ambele emisfere cerebrale;

-invoca vizualizarea mentala vie si spontana, gandirea imaginativa creatoare, reduc durerea, promoveaza euforia si stimuleaza eliberarea endorfinelor

In Theta Healing se manifesta convingerea ca este posibil sa recreezi ceva in lumea fizica, folosind puterea lui Dumnezeu.

Theta Healing  va ajuta sa  va desavarsiti dezvoltarea personala  a talentelor, abilitatilor, imbunatatirea calitatii vietii si la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Procedurile Theta Healing nu sunt specifice unei anumite varste, rase, credinte sau religii. Singura cerinta pentru aceasta tehnica este de a crede in Dumnezeu.

Va rugam sa participati la un curs de theta healing: http://cursthetahealing.wgz.ro/

 


Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. Procedurile Theta Healing: va ajuta la imbunatatirea calitatii vietii si la realizarea aspiratiilor personale - REVISTE

Leave a Reply