12 chei pentru a accesa dimensiunile superioare ale vietii

Toata viata noastra este o graba. Ne urmarim dorintele si visurile neimplinite. Suntem atrasi de bani, de putere, de prestigiu, de o viata sanatoasa si fericita. Stimulati de ambitiile noastre, urmarim diferite scopuri pe parcursul vietii noastre. Dorim mereu ceva, intotdeauna dorim sa obtinem ceva.

Aceasta graba nelinistita este stimulata de teama noastra ca nu suntem inca ceea ce dorim sa fim. Nu suntem niciodata multumiti, dorim mereu altceva. Prin urmare, pierdem dimensiunile superioare ale vietii. Dimensiunile superioare sunt prezente in viata noastra, dar ne pierdem contactul cu ele. Se ridica astfel intrebarea: cum putem accesa dimensiunile mai profunde ale vietii? Iata cateva 12 chei (sfaturi) pentru a accesa dimensiunile mai profunde ale vietii.

Cheia 1. Esti o fiinta nemuritoare, care se pierde in aceasta lume, iar acum se cauta pe ea insasi.

Cheia 2. Cu mintea plina de ganduri, nu veti gasi niciodata Adevarul, deoarece acesta se poate dezvalui doar in spatiul tacut al Inimii.

Cheia 3. Treceti peste metodele analitice ale mintii voastre si lasati sa infloreasca in interiorul vostru sinele vostru autentic.

Cheia 4. Daca mintea este calma si pasnica, nu are nicio teama, invidie sau tristete, atunci un flux va duce mai departe, unde nu exista nici inceput, nici sfarsit: fluxul vietii.

Cheia 5. Puteti simti fluxul vietii, in interiorul si in jurul vostru, in starea de constiinta trezita.

Cheia 6. Trezindu-va din starea de identificare a gandurilor si dorintelor voastre in spatiul nemiscat al Constiintei, lumea nebuna si mereu in schimbare se va imblanzi intr-un joc minunat.

Cheia 7. Atentia este usa care se deschide spre starea noastra de viata originala, spre Unic.

Cheia 8. Atentia este un foc aprins in voi, care consuma lumea din jurul vostru.

Cheia 9. Aveti grija! Constiinta trezita este periculoasa, pentru ca va poate distruge visurile de crestere spirituala.

Cheia 10. Primul dar al vigilentei voastre constiente este atunci cand descoperiti ca, in locul vostru, programele subconstiente ale mintii voastre conditionate va traiesc viata.

Cheia 11. Daca cautati fericirea in afara voastra, veti gasi doar o satisfactie momentana. Fericirea este bucuria existentei in sine, a prezentei constiente.

Cheia 12. Cea mai ademenitoare floare a fiintei voastre interioare este recunostinta.

Be the first to comment

Leave a Reply