10 secrete importante ale vietii care au fost uitate de omenire

Omenirea a fost afectata de un sentiment general de uitare, care ne afecteaza vietile noastre. Individual, colectiv, istoric sau cultural, adevarurile din trecutul nostru sunt adesea lasate in urma noastra. Alaturi de aceste amintiri, pierdem si lectiile pe care trebuiam sa le invatam din trecut. Astfel, am rupt legaturile cu vietile noastre trecute si cu fiintele noastre ca si intreg. Aceasta ruptura ne impiedica sa realizam reteaua interconectata intre vietile noastre si constiinta universala, si asta din cauza unei mentalitati materialiste.

De fapt, noi am uitat urmatoarele secrete:

1) Am uitat calea si visele noastre

Cand suntem in contact cu nivelurile superioare ale constiintei noastre, suntem capabili sa tesem visuri si de acolo directionam aceste vise spre manifestare. Astfel, intelegem calea noastra interioara. Aceasta intelegere a viselor noastre este pierduta si uitata, lasand in urma adevarata noastra natura.

2) Am uitat sa fim simpli

Fiind din ce in ce mai avansati tehnologic, avand noi gadgeturi si progrese stiintifice, viata omului a devenit mult mai complicata si mai complexa. Am pierdut din vedere in intregime simplitatea vietii. Daca vom elimina toate lucrurile neesentiale si materiale care ne-au captat atentia acum, vom ramane cu adevarul simplu care sta in fiecare dintre noi.

3) Am uitat ca totul este dragoste

Acesta este secretul multor oameni spirituali: faptul ca totul in viata se bazeaza pe dragoste. Am fost cu totii constienti de acest lucru la un moment dat in viata noastra, dar totusi am pierdut aceasta intelegere de-a lungul drumului.

4) Ne-am uitat locul nostru in natura

Am trecut de la o populatie care respecta natura la una care exploateaza si devasteaza natura, pe care incearca sa o controleze prin lacomie si dorinta. Acest lucru ne-a determinat sa ne pierdem capacitatea de a intelege ritmurile si ciclurile naturii.

5) Am uitat sa iertam

Exista un mare conflict intre noi, oamenii, distantandu-ne si deconectandu-ne de ceilalti din jurul nostru. Acest lucru ne-a determinat sa uitam puterea de a ierta, un act care ne permite sa mergem mai departe cu vietile noastre dupa ce am fost nedreptatiti.

6) Am uitat intelepciunea noastra straveche

In eforturile noastre de a castiga cunostinte stiintifice si de a rationaliza lumea din jurul nostru, am uitat intelepciunea data de stramosii nostri de-a lungul generatiilor. Aceste povestiri stravechi au oferit adevarul despre trairea in armonie cu Universul.

7) Am uitat sa fim liberi

Populatia umana a fost creata pentru a fi libera, insa cu multe minciuni, mituri si conceptii gresite care ne-au fost hranite din copilarie, nu mai credem ca libertatea este ceva mai mult decat un simplu concept. Daca ne amintim de acest fapt, ca suntem facuti liberi, atunci putem fi oricine, fara frica sau vinovatie.

8 ) Am uitat legatura noastra cu viata si cu Universul

In ultimii ani, populatia umana s-a distantat mai mult decat inainte de natura si de Univers, uitand faptul ca noi suntem cu totii conectati. Acest lucru a provocat un dezechilibru in Univers, aduc discordii si neliniste.

9) Am uitat de puterea noastra reala

Traind intr-o lume in care facem miscari automate, in fiecare zi, ca si cum am fi somnambuli, am uitat de puterea noastra individuala. Fiecare dintre noi are puterea de a ne schimba realitatea daca ne amintim ca putem sa facem lucrul acesta.

10) Am uitat sa credem si sa ne miram

Obisnuiam sa fim incantati de lumea din jurul nostru si de miracolul vietii; acum, aceste sentimente de incantare au fost inlocuite de scepticism si cinism. Am pierdut toata increderea in noi insine si in magia Universului din jurul nostru.

Be the first to comment

Leave a Reply