Muzica Divina va ajuta sa evoluati spiritual, scapand de boli si de tot ce este negativ!

Social Media
  •  
  •  
  •  
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Este deja stiuta terapia prin intermediul muzicii sau meloterapia. Foarte multi oameni apeleaza la aceasta tehnica, pentru a-si trata diferite afectiuni. Este foarte interesant faptul ca prin muzica pot fi tratate si chiar vindecate boli ale sufletului, si daca este asa, atunci si mintea poate fi vindecata tot cu ajutorul meloterapiei.

Experimentele realizate de-a lungul catorva decenii pe loturi de plante, au pus in evidenta o realitate surprinzatoare. Plantele reactioneaza la felul muzicii emise. Stim acum ca plantelor nu le plac sunetele stridente ale muzicii de tip rock, heavy metal sau alte asemanatoare. In schimb, ele cresc mult mai bine si mai repede daca li se pune muzica de tip clasic sau ambiental, cu sunetele blande si armonioase. Aceleasi caracteristici le putem intalni nu numai la om, ci si la oricare forma de viata. Si de ce este asa si nu altfel? Raspunsul il aflam in ordinea pe care Creatorul a pus-o in toate structurile Vietii, oriunde in Univers, in structurile timpului si spatiului.

Ascultati o piesa de care va deschide anumiti centri de energie in creier, in inima, in suflet si determina aura sa vibreze catre frecvente mai inalte. Ascultati ’’Conquest of Paradise” – de Vanghelis, si veti simti cum un val de iubire si energie mistica va va cuprinde in doar cateva minute. Astfel de ritmicitati sonore inalta sufletul catre Divin si se apropie de Muzica Sferelor, despre care multi mediumi si telepati afirma ca au auzit-o de atatea ori pana acum.

Muzica Divina angelica te ajuta sa evoluezi spiritual, scapand de boli si de tot ce este negativ. In alta ordine de idei, sunetele Muzicii Divine deschid chakrele, vindeca sufletul, elimina bolile de inima, echilibreaza mentalul, deoarece are o emisie apropiata de valoarea structurii energetice umane, care este cuprinsa acum intre 7,5 – 9 hertzi.

Lasă un comentariu