Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Povestea extraordinara a unui grec care s-a vindecat miraculos de cancer, desi medicii din America nu-i mai dadeau nicio sansa!

Povestea extraordinara a unui grec care s-a vindecat miraculos de cancer, desi medicii din America nu-i mai dadeau nicio sansa!

by admin
6 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

insula greceascaPovestea urmatoarea este una adevarata si arata puterea mintii si faptul ca tratamentele medicale conventionale sunt atat de depasite!

Stamatis Moraitis era un veteran de razboi grec care locuia in Statele Unite, atunci cand a fost diagnosticat cu cancer pulmonar terminal; i s-a spus ca mai avea doar noua luni de trait. I s-a un oferit tratament agresiv, dar dupa ce 9 medici consultati i-au spus ca viata sa nu mai poate fi salvata, el a decis sa-si pastreze banii, sa refuze tratamentul si sa se mute cu sotia sa inapoi in Ikaria natala, o insula greceasca cu vedere la Marea Egee.

El si sotia lui, impreuna cu parintii sai, s-au mutat intr-o casa mica, inconjurata de vita de vie. Barbatul a reinceput sa se reconecteze cu credinta lui si sa mearga la vechea biserica. Cand prietenii lui au aflat ca Stamatis s-a intors acasa, au venit la el cu sticle de vin si carti de joc, pentru a-l distra si a-i tine companie. Barbatul s-a apucat sa planteze legume in gradina, sa stea la soare, sa savureze aerul sarat de mare si sa se bucure de dragostea pentru sotia lui.

Sase luni au trecut, si nu numai ca Stamatis n-a murit, ci, din contra, se simtea mai bine ca niciodata. Barbatul a inceput sa lucreze la vita de vie in timpul zilei, iar seara se distra cu prietenii. Barbatul se odihnea bine, rareori se uita la ceas si petrecea o multime de timp in aer liber.

Trecusera 25 de ani de la diagnostic, iar Stamatis s-a intors in Statele Unite pentru a le cere medicilor o explicatie pentru vindecarea sa miraculoasa. Dar toti medicii pe care ii consultase erau deja morti. Stamatis a murit pana la urma tot in Grecia, in Ikaria. Avea 102 ani…

Foto: pinterest.com
ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Seby 11 iulie 2015 - 10:42

Erau deja descarcati medicii :))

delia 12 iulie 2015 - 16:01

ei da cred ca este o fantezie , dar de luat aminte, cand nu mai poti, intoarce-te acasa.

Leave a Comment