Puterea gandului in obtinerea bogatiilor! Extraordinara poveste a unui sarac mecanic auto ce a devenit mare patron cu ajutorul gandurilor…

puterea gandului bogatiePuterea gandului nu cunoaste nici o limita in „lumea” manifestata. Ea este la fel de eficace in directia dobandirii de bogatii, chiar si fara a face nimic, ca si in directia obtinerii unei stari de sanatate perfecta! Trebuie insa sa recunoastem ca „bogatia”, mai ales fara a face nimic, este destul de solicitata!

Gandurile de bogatie materiala care „hoinaresc” prin lume se vor agrega, se vor concretiza in jurul dumneavoastra; ele vor crea un „fagas”, iar norocul va va coplesi! Dar, veti intreba, cat timp imi va lua? Ei bine, totul depinde de intensitatea gandului dumneavoastra… Daca el este calm, focalizat, rabdator, pozitiv, succesul poate aparea in unul sau doi ani… cu conditia, bineinteles, de a da dovada de constanta, tenacitate, perseverenta, si nu de a „va gandi” doar din trei in trei seri!

Era odata pe langa Lyon un modest mecanic auto care vegeta in atelierul lui, dar care se gandea ca pana la urma va reusi cu siguranta „sa scoata capul”, sa-si faca o situatie conforma cu cunostintele lui practice despre automobile. Folosindu-si aspiratia profunda de a reusi, el se gandea clipa de clipa ca pana la urma va gasi o modalitate… Fara sa stie nimic despre „puterea gandului”, el facea exact tot ceea ce trebuia pentru a-si atinge scopul. Iar intr-o buna zi, un turist american aflat in trecere s-a oprit la el pentru o mica reparatie oarecare, poate un simplu cauciuc de schimbat. Turistul i-a spus ca masina lui nu trage, adaugand ca masina sa, desi noua, fusese examinata de mai multi mecanici auto care nu-i putusera gasi defectul. Mecanicul nostru, intrigat, i-a cerut turistului sa-i lase masina cateva ore. A doua zi, el l-a anuntat ca gasise problema; dovada a fost facuta prin testare imediata pe sosea, unde s-a vazut ca masina mergea la capacitate maxima! Si mecanicul nostru a adaugat: „Ah! daca as avea bani sa demarez o afacere, as realiza o masina de un tip nou, care ar da randament!” Turistul a platit si a plecat, luand cu el cartea de vizita a mecanicului auto.

Trei luni mai tarziu, acesta din urma primea o scrisoare de la clientul sau turist, care era un industrias de prim rang din domeniul marochinariei in Statele Unite. Acesta ii oferea capitalul necesar lansarii „afacerii” sale… Astazi, fostul mecanic auto este proprietarul unei importante firme de automobile, care-i poarta numele!

Fiti foarte atent! Puteti utiliza puterea Gandului in tot ceea ce vreti sau doriti… sau v-ati dori…

4 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Puterea gandului in obtinerea bogatiilor! Extraordinara poveste a unui sarac mecanic auto ce a devenit mare patron cu ajutorul gandurilor… - REVISTE

Leave a Reply