Cum Pamantul si electromagnetismul ne afecteaza aura! Gandurile sunt electrice, iar emotiile sunt magnetice!

Social Media

aura omO mare magie se desfasoara pe planeta. NASA rapoarteaza lunar furtuni solare, in ultimele saptamani inregistrandu-se un flux imens fotonic. Stiinta ne vorbeste despre o reducere a campului magnetic al Pamantului. E clar ca se intampla ceva cu planeta noastra in acest moment.

Ce inseamna toate aceste lucruri pentru noi? In primul rand, oamenii extrem de sensibili au o oportunitate de a se conecta cu Pamantul in moduri in care nu au mai facut-o inainte. In al doilea rand, trebuie sa fim constienti de invelisul nostru bioenergetic, denumit aura sau „corpul nostru emotional”, deoarece acesta este conectat la magnetismul Pamantului. La fel cum noi avem aura, la fel are si Pamantul. Daca am putea vedea acest strat, acesta s-ar semana cu un curcubeu sau cu norii de lumina, fiind conectat cu cel de-al treilea invelis, corpul mental. Al treilea strat functioneaza ca si electromagnetismul sau Legea Atractiei; daca creati un gand, atrageti o emotie corespunzatoare.

Atunci cand oamenii extrem de sensibili simt o schimbare in campul Pamantului, ei o vor simti in stratul lor emotional sau mental. Acest lucru poate insemna clarviziuni, sentimentul de suparare fara motiv, sau o nevoie brusca de calatorie sau de rugaciune pentru Pamant. In esenta, acele persoane devin din ce in ce mai mult ele insele. Sa retineti insa acest lucru important: gandurile sunt electrice, iar emotiile sunt magnetice.

Cum constiinta noastra creste in frecventa, in lume apar tot mai multe produse si servicii spirituale, ca meditatia, reiki, orgonii, cristalele, yoga, tehnicile de impamantare etc. Lumea noastra se afla in schimbare, cel mai probabil pentru ca oamenii extrem de sensibili au creat inventii si mantre compatibile cu Pamantul si cu energia acestuia.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply