vineri, februarie 3, 2023
AcasăFranturi de realitateIncredibil: un medicament impotriva viermilor intestinali ale câinilor l-a vindecat pe un...

Incredibil: un medicament impotriva viermilor intestinali ale câinilor l-a vindecat pe un barbat de cancer generalizat? Si costa doar 5 dolari…

Incredibil: un medicament impotriva viermilor intestinali ale câinilor l-a vindecat pe un barbat de cancer generalizat? Si costa doar 5 dolari…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Joe Tippens era doar un om obisnuit din SUA. Se astepta sa se mute in Elvetia, din Oklahoma, pentru a se bucura de pensionare. Cu toate acestea, in 2016, cu doar doua zile inainte de a pleca, totul s-a schimbat pentru el, deoarece a primit un diagnostic crunt: cancer pulmonar cu celule mici. In ciuda vestii crude, el a ramas optimist si a avut o atitudine de lupta. Din pacate, in ianuarie 2017, lucrurile s-au inrautatit, iar medicii i-au dat vestea pe care nimeni nu ar dori sa o auda. Cancerul nu mai era in plamani, se raspandise pe tot corpul si era acum in ficat, pancreas, stomac, vezica, gat si oase. Era sigur ca el va muri. Sansele de supravietuire erau mai mici de 1% si i s-a dat doar trei luni sa traiasca.

Desi Joe a urmat un tratament clasic, el a incercat si ceva mai putin conventional. In timp ce naviga pe Internet, pe un forum, un mesaj i-a atras atentia: „Daca aveti cancer sau cunoasteti pe cineva care are, contactati-ma”. Dupa ce a contactat persoana, a descoperit ca ea era de fapt un medic veterinar, care i-a spus ca oamenii de stiinta au descoperit intamplator ca un medicament contra parazitilor de caine pare sa combata mai multe tipuri de cancer la soareci. Omul de stiinta care a condus cercetarea a avut cancer de creier in stadiul 4, avand un prognostic fatal. Cu toate acestea, dupa 6 saptamani de la administrarea pastilelor pentru caini, cancerul i-a disparut!

Medicamentul-minune in cauza este numit fenbendazol, un compus anti-paraziti, utilizat pentru tratarea viermilor intestinali la animale, in principal la caini. Au existat recent cateva studii care sugereaza ca medicamentele impotriva viermilor pot avea unele proprietati de combatere a cancerului.

Joe, care atunci era doar un schelet ambulant, si-a spus ca nu are nimic de pierdut si si-a facut rost de fenbendazol. Prin asigurarea medicala, pentru tratamentul conventional al lui Joe se cheltuisera deja 1,2 milioane dolari, pe cand medicamentele pentru caini il costau doar 5 dolari / saptamana! Faceti si voi calculele…

In afara de costurile extrem de reduse, se pare ca aceste pastile sunt mult mai putin toxice decat sedintele de chimioterapie. Iar un studiu publicat in „Nature” a aratat ca aceste medicamente pot omori celulele canceroase, fara a avea un impact semnificativ asupra celulelor sanatoase.

Pentru a-si maximiza sansele de supravietuire, Joe a decis sa nu spuna medicilor sai medicamentul de caini pe care l-a luat, si a adaugat in plus vitamina E si curcumina. Dupa 3 luni dupa ce facu toate investigatiile, cancerul lui Joe tocmai tocmai disparuse. In mod evident, atat Joe cat si oncologii sai au fost complet socati si uimiti. I s-a spus ca el era singurul pacient care a prezentat acest tip de raspuns.

Apoi, la final el le-a spus doctorilor ce medicament l-au vindecat. Exista o multime de sceptici acolo care spun ca acest miracol nu poate fi adevarat. Cu toate acestea, Joe pretinde ca a adunat peste 40 de exemple de povesti de succes similare.

Oare in curand Fenbendazol-ul va fi interzis, pentru ca e mult prea ieftin si prea eficient, fata de costisitoarele tratamente ale industriei medico-farmaceutice?

Sursa: traducerea si adaptarea dupa videoclipul de pe YouTube

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.