Aveti pete albe sub unghii? Semnificatii spirituale si tehnice alternative de vindecare

Anumite boli se pot descoperi prin examenul unghiilor, mai ales al petelor albe care apar adesea pe suprafata lor, ce demonstreaza ca sistemul nervos nu functioneaza cum trebuie si va anunta ca va veti imbolnavi. Aceste pete dezvaluie o stare anormala, absenta controlului gandurilor si sentimentelor. Pentru a le face sa dispara, exercitiile respiratorii sunt foarte utile.

Petele albe de pe unghii dezvaluie o tensiune anormala in subconstient. Ele vor determina aparitia neregularitatii functiilor marelui simpatic si a circulatiei sanguine. Pentru a scapa de aceste neplaceri, se recomanda urmatoarele:

1. Incalziti o galeata cu apa la soare intr-o dimineata (inainte de pranz) de vara si sa va stropiti cu aceasta apa in maniera unui dus. Stergeti-va apoi, lasand pielea putin umeda. Imbracati-va si beti, cu inghitituri mici, o cana sau doua de apa calda pentru a restabili caldura corpului;

2. Va expuneti spatele razelor solare, o ora sau o ora si jumatate, dimineata intre orele sapte si noua, cu capul acoperit sau la umbra. Lunile mai, iunie sau iulie sunt cele mai favorabile unei asemenea practici.

3. De trei ori pe zi trebuie sa respirati de sase ori profund: dimineata devreme, apoi intre orele unsprezece si doisprezece si, in sfarsit, seara, inainte de masa. La acest proces trebuie sa participe si mintea, adica trebuie sa respirati constient, concentrati si sa simtiti recunostinta pentru aerul pe care il inspirati. Aceste exercitii trebuie continuate pana cand petele de pe unghii au disparut.

Be the first to comment

Leave a Reply