marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaCristaloterapieEste moldavitul cel mai puternic cristal din lume?

Este moldavitul cel mai puternic cristal din lume?

Este moldavitul cel mai puternic cristal din lume?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Pentru cei initiati in domeniul spiritualitatii si cristalelor, unul dintre cele mai interesante cristale este moldavitul. Este el cel mai puternic cristal din lume, asa cum sustin unii? Moldavitul este un tip de tectita rara de culoare verde; tectitele sunt roci din sticla formate natural la locul de impact al unui meteorit cu suprafata pamantului. Cunoscute inca din paleolitic, tectitele au fost utilizate la inceput pentru confectionarea uneltelor si mai tarziu ca amulete.

Moldavitul se gaseste in bazinul raului Vltava din Republica Ceha, unde se gaseste cea mai mare parte a moldavitilor de pe Terra. Multi oameni de stiinta cred ca aceasta zona a fost afectata de un meteorit in urma cu aproximativ 15 milioane de ani. Culoarea verde este cel mai probabil datorita continutului de fier si, probabil, a unei cantitati de olivina (peridot) din meteoritul original.

Se spune ca toate tectitele, inclusiv moldavitul, au o frecventa vibrationala foarte mare datorita conexiunii lor cosmice. Moldavitul ajuta la meditatie si experiente de varf in timpul meditatiei, precum si la contactul cu alte lumi. Este, de asemenea, cunoscut pentru o evolutie spirituala rapida, pentru curatarea chakrelor. Verdele din moldavit aduce, de asemenea, o frecventa care rezoneaza cu chakra inimii, ajutand la deschiderea si aprofundarea meditatiilor centrate pe inima.

Pietrele cu ascensiune inalta, precum moldavitul, sunt cunoscute pentru ca au proprietati metafizice puternice si o energie cu care este foarte usor de conectat, chiar si pentru aceia dintre noi care de obicei nu sunt sensibili la energii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.