Ce se intampla daca dormiti noaptea cu ceapa in sosete? Toate organele vor fi „stimulate”, iar microbii sunt ucisi!

Social Media

ceapa in soseteCand ati citit prima data titlul acestui articol, vi s-a parut ciudat, dar sa stiti ca nu-i asa. Haideti sa punctam cateva lucruri esentiale.

In primul rand, stiati ca talpile picioarelor voastre reprezinta o intrare directa in corpul vostru, a ceea ce medicii chinezi numesc meridiane? Meridianele sunt cai prin care energia trupului curge pentru fiecare organ din corp. Unii sustin ca meridianele nu exista in realitate, dar cei care inteleg medicina traditionala chineza recunosc ca meridianele sunt strans legate de sistemul nervos.

In al doilea rand, talpile picioarelor voastre au o varietate de diferite terminatii nervoase. 7.000, mai precis. Acesti nervi se leaga la o varietate de diferite organe din corp. Semnalele electrice trimise prin aceste meridiane devin adesea „latente” atunci cand purtati incaltaminte. Dar, stimularea acestor meridiane este importanta. Puteti face acest lucru prin impamantare (cu ionii negativi ai pamantului) ​​sau cu ajutorul cepii. Despre impamantare am vorbit mai multe in cadrul acestui articol: Impamantarea sau contactul direct al picioarelor cu pamantul – cea mai buna metoda pentru a va incarca trupul cu energie! Spuneam atunci urmatoarele: „De ce este atat de important sa ne conectam la pamant? Pentru ca in ziua de astazi, ne expunem la poluarea cu mercur, insecticide, pesticide, radiatii etc., toate acestea diminuand electronii din organism. Prin umblarea afara descult si prin atingerea Pamantului, ne reincarcam cu energie si ne amelioram expunerea la campurile electromagnetice si alte tipuri de radiatii ale telefoanelor mobile, calculatoarelor etc”.

In ceea ce priveste stimularea meridianelor cu ajutorul cepii, ce ar trebui sa faceti mai exact? Sa puneti pur si simplu niste ceapa (o simpla feliuta) in ciorapi, in timp ce dormiti. Vi se pare ciudat? Nu e. Ganditi-va ca ceapa e cunoscuta ca purificatoare de aer, iar atunci cand este aplicata pe piele, ea ucide microbii si bacteriile. De asemenea, sub piele, datorita cepii, va patrunde si acid fosforic care are rolul de a ajuta al purificarea sangelui.

Cand va sculati, a doua zi dimineata, schimbati-va ciorapii, caci n-ar fi potrivit sa mergeti in oras, ciorapii mirosindu-va a ceapa. Folositi acei ciorapi doar in timpul noptii. De asemenea, nu reutilizati ceapa si in celelalte nopti, intrucat ea colecteaza microbi si bacterii. Totodata, cred ca e de la sine inteles ca acea ceapa, pe care ati folosit-o in timpul noptii in sosete, o s-o aruncati, si n-o s-o consumati.

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply