Cutremuratoarea profetie a unui sfant rus despre timpurile cand va veni pe lume Antihristul

Social Media

In 1918, a fost asasinat de catre bolsevicii rusi Sfantul Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului si Siberiei. El a ramas celebru, dupa ce a facut publica profetia sa despre vremurile cand va veni in lume si la putere Antihristul:

* Adevaratii credinciosi din Imparatia Antihristului – societatea vremurilor din urma – vor vietui in singuratate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societatii, nu vor avea niciun fel de obligatii civice. Cei ce vor recunoaste legile societatii si se vor supune, chiar cu neplacere, se vor face partasi Antihristului prin aceasta si vor fi lepadati de la fata lui Dumnezeu.

* In timpul stapanirii Antihristului va fi minte sataniceasca, ce va actiona politiceste, fara sa se atinga de credinta in chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplina libertate, desi, in cele din urma, stapanirea Antihristului va combate toate sectele si religiile. Va actiona din punct de vedere moral si va cauta sa convinga si sa se vatame de moarte sufletele oamenilor.

* Dreptul la propovaduire si la savarsirea „legala” a slujbelor bisericesti il vor avea numai cei ce respecta legile statului si nu incalca „disciplina”. Lacasurile de inchinaciune vor fi sub stricta supraveghere si in ele va dicta aceeasi ocarmuire, ea fiind capul in locul lui Hristos si nu vor sluji lui Hristos, ci Antihristului. Dar crestinii orbiti nu vor observa nimic, desi acest lucru l-ar putea intelege si un prunc mic.

* Stapanirea Antihristului ii va lua asadar pe toti sub un control riguros, ca sa stie cine se supune si cine nu; dupa cum scrie si parintele Lavrentie de la Cernigov: „Atunci te vor mana cu de-a sila la biserica”. Totusi unii nu vor fi prigoniti de la inceput, pentru a pastra aparentele in legatura cu libertatea constiintei.

* Abia spre sfarsit, cand toti se vor gasi anihilati in staulul Babilonului si mania lui Dumnezeu va fi aproape, stapanirea va da ordin sa fie nimiciti ca niste criminali inraiti cei ce se razvratesc „impotriva umanitatii”, iar in acele vremuri decazute, intreg poporul va primi cu entuziasm masurile luate de stat.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply