Gaurile negre, cele care distrug materia din Univers, reprezinta Satan, maleficul din crestinism?

Social Media

gaura neagra 71Precum ne invata stiinta, o gaura neagra este un obiect astronomic limitat de o suprafata in interiorul careia campul gravitational este atat de puternic, incat nimic nu poate scapa din interiorul aceastei suprafate, cunoscuta si sub denumirea de „orizontul evenimentului”. Nici macar radiatia electromagnetica (de ex. lumina) nu poate scapa dintr-o gaura neagra, astfel incat interiorul unei gauri negre nu este vizibil, de aici provenind si numele.

Dar stiati ca, din punct de vedere spiritual, aceste gauri negre au un rol malefic, ele reprezentand la scara cosmica drept „capcane demonice”? Aceste gauri negre sunt intr-adevar realitati ale Universului, definite de stiinta drept obiecte ceresti in interiorul carora fortele gravitationale sunt mai mari decat oricare alte forte. Se stie ca particulele sau radiatiile de orice natura nu pot parasi aceste obiecte ceresti. Se mai stie ca ele apar pe bolta cereasca complet intunecate, iar in interiorul lor densitatea atinge valori inimaginabile, infinite. Dar aceasta ipoteza a «gaurilor negre» apare in Europa de putina vreme, dupa emiterea teoriei gravitatiei a lui Einstein. Autorul teoriei, K. Schwarzschild, a prefigurat o imagine a spatiului in vecinatatea unei mase. Alti oameni de stiinta vorbesc despre faptul ca, sursa de energie termonucleara epuizindu-se, se petrece un proces de contractie gravitationala rapida care a primit denumirea de «colaps gravitational» — ceea ce duce la transformarea in «gaura neagra».

Astfel de obiecte ceresti au un diametru de ordinul kilometrilor, iar masa lor enorma face ca nici fotonii sa nu le poata parasi. Se mai stie ca in exterior aceste «gauri negre» se manifesta printr-un camp gravitational intens, care antreneaza celelalte corpuri din vecinatate. Dar, exista unii oameni spirituali care atribuie acestui fenomen cosmic un rol malefic ce tine de lucrarea lui Satan. Altfel spus, un mijloc de distractie in Universul supravegheat si condus de Divinitate, un mijloc conflictual, opus Divinitatii, l-ar insuma aceste obiecte ceresti cu adevarat demonice cunoscandu-le capacitatea de atractie si de «prabusire» a corpurilor ceresti din jur. Caci se stie ca Satan doreste sa distruga aceasta lume! Cu alte cuvinte, un fenomen cosmic prefigurat fizic, material si energetic, reprezinta capacitate malefica a lui Satan!

In concluzie, gaura neagra reprezinta cauza, iar efectul maleficul, este Satan. Printr-un asemenea paralelism se poate ajunge la o anumita „impacare” intre stiinta si religie.


Social Media

6 Comments

  1. De fpat cauza care le-a produs este Satan iar efectul sunt gaurile negre. Adica ceea ce a produs cauza. Si app totusi nu intleg o iota. Daca de exemplu oamenii ar putea zbura oriunde prin Uniovers, cum s-ar putea feri de gaurile negre? Spatiul negru, gaura neagra. Gaura nu ar putea sa fie vizibila nici cu farurile cele mai puternice ale unei nave spatiale fiindca lumina nu scapa. Deci ce se va intampla? Rachetele vor intra in ele foarte usor. Si gaurile negre nu sunt de joaca la fel cu intri cu masina intr-o canalizare cu capacul ciordit.

  2. EDGAR CAYCE ai perfecta dreptate,totul se bazeaza pe presupuneri si ipoteze,toata stiinta de pe Terra se bazeaza pe presupuneri,pina nu ajungi cu o nava stelara sa explorezi si sa cercetezi la fata locului fenomenul nu poti sa dai verdicte,in viitor toata stiinta va trebui reghindita si revizuita.

1 Trackback / Pingback

  1. Gaurile negre, cele care distrug materia din Univers, reprezinta Satan, maleficul din crestinism? - REVISTE

Leave a Reply