Lamaile inghetate distrug 12 tipuri de celule canceroase, spune un studiu din 1970 putin cunoscut!

lamai inghetateUn nou studiu a demonstrat ca limonoizii si alti compusi naturali continuti in lamai si fructe incetinesc cresterea celulelor canceroase de san. Studiul a aratat importanta citricelor in prevenirea cancerului de san.

Cu siguranta, fructul de lamaie este foarte benefic si e bine sa nu pierdem nimic in consumul acestui fruct. De ce? Trebuie sa stiti ca o coaja de lamaie contine de 5 pana la 10 ori mai multe vitamine decat sucul de lamaie; de asemenea, coaja de lamaie ne ajuta sa scapam de toxinele din corpul nostru.

Un alt studiu a aratat ca lamaia este mult mai eficienta decat chimioterapia in tratarea cancerului; de fapt, efectul lamaiei e de 10.000 mai puternic, si nu are efectele groaznice frecvent intalnite intr-un proces de chimioterapie. Acest lucru nu il veti intalni insa prea des spus in revistele de specialitate si in mass-media aservita companiilor farmaceutice, care fac profituri uriase cu medicamentele lor sintetice si toxice. In plus, compusii din lamaie – adriamicina – distrug doar celulele canceroase, nu si cele sanatoase.

In plus, lamaia are un efect remarcabil in combaterea tumorilor si chisturilor si in lupta impotriva infectiilor cauzate de bacterii si ciuperci. Lamaia nu doar ca are un efect anti-microbian, dar ajuta la reglarea tensiunii arteriale si la combaterea stresului.

Lamai inghetate

S-a mai observat ca proprietatile anti-canceroase ale lamaiei pot fi activate prin congelare. Bazat pe cel putin 20 de teste de laborator din 1970, extractul de lamaie congelat poate distruge celulele maligne a 12 tipuri de cancer – san, plamani, prostata, pancreas etc.

Ceea ce trebuie sa faceti este sa preparati o lamaie congelata. Spalati-o si apoi congelati-o. Apoi, folositi-o la ce mancare doriti: salata, supa, cereale, inghetata etc. Va puteti imbunatati gustul si beneficiati si de proprietatile anti-canceroase ale acestui fruct!

Be the first to comment

Leave a Reply