Papa de la Roma doreste o „autoritate mondiala”, visul francmasoneriei

Social Media

benedict_xvi-769613Papa Benedict al XVI-lea a cerut crearea unei „autoritati politice mondiale” care sa se ocupe de asanarea economiilor lovite de criza si sa previna dezechilibre inca si mai mari.

„Pentru gestionarea economiei mondiale, pentru asanarea economiilor lovite de criza, pentru prevenirea agravarii crizei si a adancirii dezechilibrelor, este urgenta infiintarea unei reale Autoritati politice mondiale”, afirma Papa in textul de 150 de pagini intitulat „Caritas in veritate”, ce trece in revista ansamblul problemelor ridicate de societatea actuala.

Acest organism, care ar constitui „un grad superior de organizatie la scara internationala, pentru gestionarea globalizarii”, ar trebui „sa procedeze la o dezirabila dezarmare integrala, la asigurarea securitatii alimentare, la protejarea mediului si la reglarea fluxurilor migratorii”, a adaugat papa Benedict al XVI-lea in comunicatul sau catre episcopi si, prin intermediul lor, catre toti catolicii.

Suveranul Pontif considera ca Autoritatea si activitatile ei „va trebui sa fie reglementate prin legi (internationale) si sa fie conforme de o maniera coerenta cu principiile ajutorarii si solidaritatii”. Autoritatea „trebuie sa fie subordonata realizarii binelui comun”, „sa fie recunoscuta de toata lumea si sa se bucure de putere efectiva pentru a fi in masura sa ofere fiecaruia securitate, respect, justitie si drepturi”.

Autoritatea va detine de asemenea „capacitatea de a face sa-i fie respectate deciziile de catre diferitele parti”, la fel ca „masurile coordonate adoptate de catre diverse forumuri internationale”.


Social Media

6 Comments

  1. normal are dreptate prea sfintia sa trebuiesc luate citeva masuri pt a rezolva situatia aceasta de criza mondiala economica pt ca nu se mai poate, au venit sfintele sarbatori de craciun si noi nu avem ce pune pe masa nu e normal asa ceva.sper ca pina la urma sa se rezolve ceva si am incredere in prea sfintia sa, dumnezeu s-ai ajute sa putem avea un viitor mai bun si mai sigur pt noi si urmasii nostri

  2. aceasta criza din cauza careia sufera sute de milioane de oameni peste glob inclusiv romanii este si cred ce spun intentionata si n-aaparut din senin asa dintro data raspunzatorul este cel care ar vrea sa iafructul ei este un pas inainte catre globaliarea care cu incetul devine orealitate

  3. Este clar ca sfarsitul lumii se apropie. Cei care studiaza cuvantul lui Dumnezeu, adica Biblia vad in mod foarte clar ca toate profetiile se implinesc. Ceea ce Papa zice acum ca face spre binele omenirii este o mare miinciuna. Urmeaza decretul duminical cand toti vor fi obligati sa aiba o singura credinta si un singur dumnezeu si acela nu este Dumnezeul adevarat care a creat pamantul ci este Satana. Daca cititi Biblia aflati ca adevarata zi de odihna este Sabatul, adica sambata, si cine credeti ca a schimbat acest adevar lasat de Dumnezeu? nimeni altul decat Papa. Ziceti ca Papa o sa rezolve cu alimentele si o sa avem ce pune pe masa? da! vor avea ce pune pe masa doar cei care vor fi cu papa si cu satana. Crestinii adevarati adica cei ce raman langa Domnul vor fi persecutati infometati etc. Lumea de azi traieste intr o mare minciuna care in curand se va transforma in lacrimi. lacrimi de durere pt cei care au ascultat de papa si care la revenirea Domnului Hristos vor afla adevarul si lacrimi de fericire pt adevaratii asteptatori ai lui Hristos care vor merge in sfarsit acasa in Paradis si acolo nu va fi nici o criza. Strazile vor fi pavate cu aur si ne vom putea juca cu leii si tigrii fara ca acestia sa ne manance. vom inota langa crocodil si vom vedea fructe si alte lucruri pe care mintea noastra omeneasca nu le poate intelege si gandi.
    CERCETATI SCRIPTURA ACUM CAT INCA NU E PREA TARZIU. SFARSITUL LUMII ESTE FOARTE APROAPE SI ASTA NU E O MINCIUNA!

  4. Nuta Stefan, Youniss si scumpa mea Mihaela voi chiar nu stiti ce spuneti?Sunteti 3 din miliardele de oameni pe care ii prostesc Francmasonii si restul organizatiilor sataniste. In cazul in care nu stiati dragele mele criza asta mondiala este de fapt creata de ei pentru a ne da impresia ca un Guvern Mondial este cel mai potrivit lucru iar daca vor reusit sa faca un singur guvern ne vor controla mult mai usor. In schimb Oana este o persoana pe care o respect. In mod normal daca opresti o persoana pe strada si incepi sa ii spui despre Francmasoni te scuipa intre ochi (mai ales daca este roman).

Leave a Reply