Descoperire uimitoare! Magnetii pot preveni infarctul cardiac, dar „Big Pharma” nu doreste sa recunoasca aceasta inventie incredibila!

magneti trupO stire din 2011 de pe sciencemag.org ne anunta o descoperire revolutionara:

Doi fizicieni ce cautau o cale de a preveni infarcturile de inima au descoperit faptul ca un camp magnetic puternic poate reduce dramatic vascozitatea sau grosimea vaselor de sange. De ce e important acest lucru? Precum se stie infarcturile cardiace si hemoragiile cerebrale constituie principala cauza de deces in tarile industrializate, iar acestea sunt adesea legate de o vascozitate (grosime) mare a sangelui. Sangele mai gros poate distruge vasele de sange, iar pentru a repara aceste distrugeri, vasele de sange aduna depozite de grasime, ceea ce face mai probabila aparitia infarcturilor cardiace. In mod curent, singura cale pentru a reduce vascozitatea sangelui este folosirea unor medicamente ca aspirina, ce reduce tendinta sangelui de a se inchega. Dar, aspirina are multe efecte adverse, ca ulcerul, sangerari ale stomacului etc.

Dar fizicienii Rongjia Tao de la Universitatea Temple din Philadelphia, Pennsylvania (SUA) si Ke Huang de la Universitatea din Michigan, Ann Arbor, s-au gandit dacă o solutie mai buna pentru reducerea vascozitatii sangelui n-ar putea fi campul magnetic. In definitiv, magneti puternici de 1 pana la 3 tesla sunt deja folositi in spitale in timpul rezonantei magnetice si pana in prezent nu au fost observate efecte adverse asupra organismului uman. Tao si Huang au lasat sangele sa curga intr-un aparat pentru masurarea vascozitatii sangelui, iar acest aparat se afla invelit in interiorul unui electromagnet ce producea un camp magnetic in valoare de 1,3 tesla. Cercetatorii au descoperit ca, in doar 1 minut, campul magnetic era destul de puternic pentru a reduce vascozitatea sangelui intre 20 si 30%. Dupa ce a fost scos din electromagnet, sangele a revenit la valorile initiale dupa 2 ore.

Au trecut doi ani de la aceasta descoperire… ce s-a mai intamplat de atunci? Nimic. Si asta pentru ca „Big Pharma” (marele corporatii farmaceutice) nu ar dori niciodata ca aceasta inventie sa fie adusa pe piata. Iar valabilitatea acestei inventii nu va fi recunoscuta niciodata. Dar, in loc sa ne intoxicam trupul cu tot felul de medicamente, mai bine am folosi magneti. Sunt ieftini si chiar au actiune benefica asupra trupului uman!

4 Comments

  1. Una este sa te jocui cu magnetii care n-au nici o valoare asupra trupului umansi alta e sa ai la indemanacativa electromagneti capabilisa produca campuri magnetice seriopase. Haisafim seriosi, magnetii sunt jucarii inofensive. Adevaratele beneficii asupra trupului uman le aduc electromagnetii.Si in plus multa lume chiar daca aravea electromagneti nustie sa ii faca saproduca camp electromagnetic de 3 Tesla.

1 Trackback / Pingback

  1. Descoperire uimitoare! Magnetii pot preveni infarctul cardiac, dar “Big Pharma” nu doreste sa recunoasca aceasta inventie incredibila! - REVISTE

Leave a Reply