miercuri, februarie 8, 2023
AcasăDivinatieDictionar de viseVisul care anunta moartea la ora 4:30 dimineata

Visul care anunta moartea la ora 4:30 dimineata

Visul care anunta moartea la ora 4:30 dimineata

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Oamenii de stiinta spun ca visele sunt, de obicei, manifestari subconstiente imagistice ale creierului, care preia imagini din experientele traite si le transforma printr-un algoritm misterios, numai de el stiut. Insa exista si vise premonitorii, care pot chiar salva vieti!

Aceasta istorisire este reala si ea a fost verificata de un celebru parapsiholog.

O femeie si barbatul ei dormeau intr-o camera, copilul lor cel mic dormind in alta camera. Deodata, noaptea, in jurul orei 2, femeia se scula brusc din vis, agitata si plina de transpiratii, intrucat a visat cum candelabrul care se afla deasupra capului ei s-a desprins de pe tavan si a cazut drept pe copilul ei, ucigandu-l. In vis, se arata ora 4:30 dimineata cand acest eveniment s-ar fi petrecut.

Barbatul incepu sa rada de acest vis, dar femeia lua visul in serios si isi muta copilul din camera lui in camera celor doi soti. Si se culcara toti inapoi. La ora 4:30, candelabrul din camera copilului se desprinse si cazu peste patul copilului…Iata cum mama isi salva copilul datorita unui vis.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.