Home Spiritualitate teoreticaDiscutii spirituale Oamenii au in interior o putere “supranaturala” oferita de chakre! Acestea ar fi putut fi implantate in ADN-ul nostru de “zeii” nostri extraterestri!

Oamenii au in interior o putere “supranaturala” oferita de chakre! Acestea ar fi putut fi implantate in ADN-ul nostru de “zeii” nostri extraterestri!

by admin
104 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

puterea chakrelorE posibil ca miliarde de ani de tehnologie extraterestra sa se afle chiar in interiorul celulelor noastre? Cred ca cunoasteti vechile povesti babiloniene, in care “zeii” au coborat pe Pamant si au avut copii cu oamenii, mostenitorii lor fiind atat oameni cat si “zei”. Acum, sa spunem ca acesti “zei” sunt extraterestri care reprezinta vechi civilizatii de miliarde de ani. Aceste societati extraterestre sunt atat de avansate din punct de vedere tehnologic, incat nici nu ne-am putea imagina. Ele ar fi fost capabile sa-si transfere tehnologia in propriile lor celule, in ADN-ul lor sau chiar sufletele lor. Intr-un astfel de scenariu fantastic, oamenii, “copiii zeilor”, ar fi putut mosteni aceasta tehnologie avansata si, probabil, nu-si dau seama de acest lucru.

La fel ca orice tehnologie contemporana, tehnologia extraterestra nu ar fi fost utila pentru gazda, decat daca acea fiinta ar fi stiut cum s-o opereze, cum ar fi, de exemplu, sistemul chakrelor. Ar putea ca aceste chakre sa nu faca parte din natura noastra spirituala, asa cum multi dintre noi credem, ci sa fie de fapt vorba de tehnologii fabricate, extrem de avansate, astfel incat noi sa nu le putem intelege? Am mostenit oare aceasta tehnologie de la stramosii nostri “zei”?

De exemplu, oamenii sfinti se folosesc de puterea incredibila a chakrelor, realizand urmatoarele lucruri:
– pot calatori in spatiu si timp, prin transformarea corpului fizic in energie pura;
– pot merge pe apa;
– pot manipula obiecte solide, folosindu-se de mintile lor;
– se pot ridica in aer;
– isi pot schimba infatisarea in alti oameni sau chiar in animale;
– pot merge prin obiectele solide;
– pot deveni invulnerabili la foc;
– pot crea obiecte fizice, folosindu-se doar de mintea lor.

In cazul in care aceasta idee ar fi adevarata, ar putea ca meditatia sa ne deblocheze puterile noastre supraomenesti adevarate?

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

7 comments

Oamenii au in interior o putere “supranaturala” oferita de chakre! Acestea ar fi putut fi implantate in ADN-ul nostru de “zeii” nostri extraterestri! | PeTocuri 13 aprilie 2014 - 10:28

[…] admin E posibil ca miliarde de ani de tehnologie extraterestra sa se afle chiar in interiorul celulelor […]

antimanele 13 aprilie 2014 - 12:59

Le avem degeaba daca nu le putem folosi fiindca suntem tampiti.

EDGAR CAYCE 13 aprilie 2014 - 13:09

ASA SINTEM DE LA DUMNEZEU -NU NE-AU FABRICAT ADN-UL EXTRATERESTRII!..,PRIN MEDITATIE DE TIP YOGA NE CENTRAM PE SINELE NOSTRU DEVENIND IN CEL MAI INALT GRAD DE ILUMINARE ;- ZEI !, OTI OAMENII PUTEM DEVENI ZEI!, VA SPUNE CEVA -TEOTIHUACAN?, TRADUCEREA INSEAMNA -,,LOCUL UNDE OAMENII DEVIN ZEI” !

Cleric 13 aprilie 2014 - 23:14

Salut! FOARTE BUN articolul, desi cam scurt. Ar trebui dezvoltat. Nici nu stii cat de aproape de adevar esti, Lovendal. Bravo!

Andrei 10 august 2014 - 16:25

Cleric dezvolta mai mult

alex 1 octombrie 2015 - 13:34

diavolul ne pacaleste ca noi suntem asemenea lui Dumnezeu si ca putem sa facem ce vrem….minciuna ca sa ne pierdem sufletul..meditatiile sunt de la diavol!! am facut chiar eu meditatii si credeti-ma ca sunt satanice!

alex 1 octombrie 2015 - 14:32

meditatiile sunt de la diavol,el ne face sa credem ca suntem dumnezei si sa ne revoltam impotriva LUI

Leave a Comment