sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeOamenii au in interior o putere "supranaturala" oferita de chakre! Acestea ar...

Oamenii au in interior o putere „supranaturala” oferita de chakre! Acestea ar fi putut fi implantate in ADN-ul nostru de „zeii” nostri extraterestri!

Oamenii au in interior o putere „supranaturala” oferita de chakre! Acestea ar fi putut fi implantate in ADN-ul nostru de „zeii” nostri extraterestri!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

puterea chakrelorE posibil ca miliarde de ani de tehnologie extraterestra sa se afle chiar in interiorul celulelor noastre? Cred ca cunoasteti vechile povesti babiloniene, in care „zeii” au coborat pe Pamant si au avut copii cu oamenii, mostenitorii lor fiind atat oameni cat si „zei”. Acum, sa spunem ca acesti „zei” sunt extraterestri care reprezinta vechi civilizatii de miliarde de ani. Aceste societati extraterestre sunt atat de avansate din punct de vedere tehnologic, incat nici nu ne-am putea imagina. Ele ar fi fost capabile sa-si transfere tehnologia in propriile lor celule, in ADN-ul lor sau chiar sufletele lor. Intr-un astfel de scenariu fantastic, oamenii, „copiii zeilor”, ar fi putut mosteni aceasta tehnologie avansata si, probabil, nu-si dau seama de acest lucru.

La fel ca orice tehnologie contemporana, tehnologia extraterestra nu ar fi fost utila pentru gazda, decat daca acea fiinta ar fi stiut cum s-o opereze, cum ar fi, de exemplu, sistemul chakrelor. Ar putea ca aceste chakre sa nu faca parte din natura noastra spirituala, asa cum multi dintre noi credem, ci sa fie de fapt vorba de tehnologii fabricate, extrem de avansate, astfel incat noi sa nu le putem intelege? Am mostenit oare aceasta tehnologie de la stramosii nostri „zei”?

De exemplu, oamenii sfinti se folosesc de puterea incredibila a chakrelor, realizand urmatoarele lucruri:
– pot calatori in spatiu si timp, prin transformarea corpului fizic in energie pura;
– pot merge pe apa;
– pot manipula obiecte solide, folosindu-se de mintile lor;
– se pot ridica in aer;
– isi pot schimba infatisarea in alti oameni sau chiar in animale;
– pot merge prin obiectele solide;
– pot deveni invulnerabili la foc;
– pot crea obiecte fizice, folosindu-se doar de mintea lor.

In cazul in care aceasta idee ar fi adevarata, ar putea ca meditatia sa ne deblocheze puterile noastre supraomenesti adevarate?

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

7 Comments