Dovezi care arata ca Antihristul nu poate fi un om, ci o fiinta supranaturala din alta lume, care nu poate fi ucisa!

Antihrist 30Ati vazut, probabil, articole care spun ca Obama este Antihristul, si inainte de Obama, a fost altcineva, si tot asa. Si ati citit, probabil, ca papa este, de asemenea, Antihristul. Ei bine, niciunul dintre ei nu pot fi Antihristul, si asta pentru ca Antihristul nu este o fiinta umana!

In capitolul 13 din Apocalipsa, fiara sau Antihristul apare pe scena. In primul rand, trebuie sa remarcam faptul ca, in primul capitol si in ultimul capitol din Apocalipsa lui Ioan, ni se spune cum Iisus a trimis un inger pentru a arata Apostolului Ioan ceea ce va avea loc in viitor, iar ceea ce a vazut Ioan a fost scris corect. Nu exista greseli, e exact cum a fost insemnat. De fapt, in capitolul 22, Iisus ne ofera un avertisment sever ca nu trebuie sa adaugam sau sa scoatem nimic din ceea ce este scris, cu alte cuvinte, sa nu ne facem propria versiune fata de ceea ce a fost scris.

Atunci cand Ioan a spus: “Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara, care avea zece coarne si sapte capete si pe coarnele ei zece cununi imparatesti si pe capetele ei: nume de hula. Si fiara pe care am vazut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gura de leu. Si balaurul i-a dat ei puterea lui si scaunul lui si stapanire mare” (Ioan 13:1-2)… chiar aceasta este creatura pe care a vazut-o Sf.Ioan. Ati vazut vreodata vreun om care arata ca aceasta? Evident ca nu, si asta pentru ca nu este un om. De aceea se numeste bestie. Si nu, nu este nicio imparatie, ci este o bestie sau “o creatura care arata extrem de diferit”. De unde stim asta? Pentru ca asta este ceea ce spune Biblia.

Apoi, Ioan a mai spus: “Si unul din capetele fiarei era ca injunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecata si tot pamantul s-a minunat mergand dupa fiara” (Ioan 13:3). Ce inseamna “rana de moarte”? Bestia ar fi trebuit sa moara de aceasta rana. Dar n-a facut-o, ci s-a vindecat. Ceea ce arata ca nu era un om, ci o fiinta supranaturala. In plus, Ioan mai spune ca “toata lumea s-a minunat”, nu doar cativa oameni au fost impresionati de bestie, pe care au urmat-o. Bestia trebuie sa fi facut destul de mare impresie asupra oamenilor, mult mai mult decat ar fi putut s-o faca orice alt om.

Si apoi, acelasi evanghelist mai spune: “Si s-au inchinat balaurului, fiindca i-a dat fiarei stapanirea; si s-au inchinat fiarei, zicand: Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea” (Ioan 13:4). Acum, oamenii nu numai ca urmeaza fiara, ci se inchina ei. In plus, oamenii spun: “cine este asemenea fiarei?” si “cine poate purta un razboi cu ea?”… va pare a fi un om sau o creatura din alta lume?

Si asta nu e tot. Sa vedem mai departe: “Si i s-a dat ei gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze timp de patruzeci si doua de luni” (Ioan 13:5). Aceasta creatura va conduce intregul pamant timp de 3 ani si jumatate, iar toata lumea nu numai ca o va respecta, ci si se va inchina ei. Fiara va fi noul zeu de pe pamant: puternica, superioara, nepamanteasca. Niciun om nu ar avea puterea sa se faca atat de ascultat de catre intreaga omenire.

Fiara este o fiinta eterna; nu poate muri si nici sa fie ucisa. Chiar “rana sa fatala” a fost vindecata. In capitolul 19 din Apocalipsa, atunci cand aceasta fiara strange armatele lumii pentru a lupta impotriva lui Iisus, care va reveni pe Pamant, Biblia ne spune: “19. Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului, si ostirile lor adunate, ca sa faca razboi ce Cel ce sade pe cal si cu ostirea Lui. 20. Si fiara a fost rapusa si, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce facea inaintea ei semnele cu care amagea pe cei ce au purtat semnul fiarei si pe cei ce s-au inchinat chipului ei. Amandoi au fost aruncati de vii in iezerul de foc unde arde pucioasa. 21. Iar ceilalti au fost ucisi cu sabia care iese din gura Celui ce sade pe cal, si toate pasarile s-au saturat din trupurile lor”.

Deci, fiara si proorocul mincinos (care este o alta fiara) sunt capturati si aruncati intr-un lac de foc. Diavolul nu poate fi. El este deja legat in Abis o mie de ani si apoi el este eliberat. Dupa eliberarea sa, el aduna un numar mare de oameni pentru a face razboi impotriva poporului lui Dumnezeu si iata ce se intampla cu el: “Si diavolul, care-i amagise, a fost aruncat in iezerul de foc si de pucioasa, unde este si fiara si proorocul mincinos, si vor fi chinuiti acolo, zi si noapte, in vecii vecilor” (Ioan 20:10). Deci, si diavolul este, de asemenea, aruncat in acest lac de foc, iar cele trei creaturi demonice isi vor petrece acolo vesnicia. Dar observati acest lucru: primele doua fiare se afla deja acolo de 1.000 de ani si sunt inca in viata. De ce? Pentru ca ele nu sunt oameni, ele sunt fiinte eterne, care nu pot muri. De aceea a fost creat lacul de foc (sau iadul); el este o inchisoare pentru fiintele vesnice (demoni, ingeri cazuti, etc) care nu pot muri sau fi ucise. Aceasta este “inchisoarea” lor. Daca erau oameni, ar fi murit la scurt timp dupa ce au fost aruncati in ea.

Deci Antihristul si proorocul mincinos, ambii numiti de Biblie ca fiare, nu pot fi pur si simplu oameni. Ei sunt fiinte eterne, care nu pot fi ucise si care au puteri mult superioare pentru noi. Aceste fiinte sunt din imparatia diavolului.

9 Comments

Leave a Reply