Home Spiritualitate practicaCursuri si Tabere spirituale Anatol Basarab intr-o sesiune premium de cursuri in Bucuresti!

Anatol Basarab intr-o sesiune premium de cursuri in Bucuresti!

by admin
14 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Scopul tau in viata este …….. …(te rog sa completezi singur pe linia punctata) si astepti ca ziua de maine sa ti-l implineasca sub forma unui noroc, a unui  dar. A-ti urma scopul dupa nici o metoda, a astepta ca scopul sa ti se implineasca doar pentru ca iti doresti din tot sufletul e cea mai simpla si practicata metoda de automanipulare si rezultatul este, in cel mai bun caz,  multumirea sporadica si slaba.

Pentru tranzitia de la “Vreau sa fiu”  la Stiu si am puterea sa fiu” inscrie-te la unul sau ambele cursuri sustinute de Anatol Basarab in Bucuresti.

28 aprilie-02 mai 2014: Tehnici si metode moderne in practica spirituala, Spiritualitatea intre iluzie si realitate

Invata tehnicile simple, usor aplicabile si activ operante de inlaturare a blocajelor mentale si de creare a conditiilor optime de bransare la puterea colosala a Universului si ofera-ti sansa de a obtine tot ceea ce iti doresti. Transforma-ti mintea in aliatul tau si invata sugestionarea pozitiva.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Anatol Basarab intr-o sesiune premium de cursuri in Bucuresti! | PeTocuri 16 aprilie 2014 - 8:36

[…] admin Scopul tau in viata este …….. …(te rog sa completezi singur pe linia punctata) […]

Leave a Comment