luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCursuri si Tabere spiritualeAnatol Basarab intr-o sesiune premium de cursuri in Bucuresti!

Anatol Basarab intr-o sesiune premium de cursuri in Bucuresti!

Anatol Basarab intr-o sesiune premium de cursuri in Bucuresti!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Scopul tau in viata este …….. …(te rog sa completezi singur pe linia punctata) si astepti ca ziua de maine sa ti-l implineasca sub forma unui noroc, a unui  dar. A-ti urma scopul dupa nici o metoda, a astepta ca scopul sa ti se implineasca doar pentru ca iti doresti din tot sufletul e cea mai simpla si practicata metoda de automanipulare si rezultatul este, in cel mai bun caz,  multumirea sporadica si slaba.

Pentru tranzitia de la “Vreau sa fiu”  la Stiu si am puterea sa fiu” inscrie-te la unul sau ambele cursuri sustinute de Anatol Basarab in Bucuresti.

28 aprilie-02 mai 2014: Tehnici si metode moderne in practica spirituala, Spiritualitatea intre iluzie si realitate

Invata tehnicile simple, usor aplicabile si activ operante de inlaturare a blocajelor mentale si de creare a conditiilor optime de bransare la puterea colosala a Universului si ofera-ti sansa de a obtine tot ceea ce iti doresti. Transforma-ti mintea in aliatul tau si invata sugestionarea pozitiva.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.