La vechii egipteni, energia ka reprezinta zeii treziti inlauntrul fiintei umane?

Social Media

La vechii egipteni, Ka reprezinta constienta extinsa care incepe sa patrunda in forma fizica a omului. Ea este tesuta in jurul celulelor formei fizice a omului. Ka vibreaza la o frecventa ceva mai mare decat frecventa materiei, dar este destul de aproape pentru a se putea conecta la materie si pentru a patrunde in aceasta. Ka ridica insasi materia la o frecventa mai mare si, odata cu aceasta expansiune, omul poate accesa mai multe informatii si un nivel superior de constiinta dupa ce ka-ul este conectat.

Starea de constientizare apare treptat: ierarhic, intuitia este sub constienta, iar constiinta se afla inaintea constientei. Constiinta este ka si ka este constiinta. Constiinta provine de la stramosii nostri, iar acestia din urma apar in multe forme. Atunci cand respiri profund, activezi campul energetic din propria ta memorie celulara, care este foarte compacta, ca un microcip. Ka vine la acelasi nivel cu sufletul colectiv al umanitatii. Odata ce ka a fost activat, iar celulele s-au marit, sufletul colectiv devine constient de memoria acelei mase uriase de intelepciune, constiinta si cunoastere care traieste inlauntrul tuturor oamenilor.

Noi – fiintele umane de pe Pamant din aceasta perioada de timp – suntem pregatiti sa trezim aceasta memorie. Noul corp este astfel creat incat aceasta noua constienta a ADN-ului sa permita ka sa se extinda prin omul nou. Este ca o inlocuire a constiintei care duce la deschiderea unei conexiuni colective, prin care devenim completi si putem percepe lucrurile dintr-o perspectiva globala. Incepem sa gandim dincolo de identitatile noastre fizice si ne conectam la zeii treziti inlauntrul nostru – ka. Aceasta reprezinta ka, zeii treziti inlauntrul fiintei umane! In momentul in care oamenii devin constienti de faptul ca traiesc in imbratisarea ka-ului, ei constientizeaza nemurirea lor.

In Egiptul antic, ka era considerat izvorul energiei fortei vitale a celor morti. Mormantul era denumit per ka, locul dublurii eterice a persoanei, sau a ka-ului sau. Prin ka, persoanele, animalele sau celelalte fiinte se conectau la grupul lor ancestral in lumea spiritului, obtinand prin aceasta o sursa de putere, vitalitate, subzistenta si crestere.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply