Tiuitul in ureche, sunetul provocat de ingerii si de ghizii nostri spirituali

Unii oameni aud in urechi un sunet inalt si ascutit, ca atunci cand telefonul suna ocupat sau apare o defectiune. Este un sunet foarte puternic, chiar dureros. La controlul medical, nu apare nicio problema a urechii, pentru ca aparitia acestui sunet nu se datoreaza unei probleme fizice. Este de fapt o banda de informatii codificate in impulsuri electrice. Cerul transmite informatii prin aceasta banda, care functioneaza asemenea unui computer modern conectat la internet.

Uneori, acele sunete sunt insotite de o senzatie de furnicaturi in urechi, pentru ca ingerii si ghizii spirituali vor sa va atraga atentia. Nu trebuie sa intelegeti in mod constient mesajul transmis prin acea banda sonora. Trebuie in primul rand sa manifestati deschidere pentru a recepta mesajul. Informatia va fi stocata in inconstientul dumneavoastra, de unde va va influenta actiunile in mod pozitiv.

Sa nu va speriati crezand ca aceste sunete vin din surse intunecate, malefice. Sunetul arata ca frecventa energetica a informatiilor codificate provine din cerurile inalte si este transmisa prin iubire. Fortele intunecate, ale raului, nu sunt capabile sa lucreze cu frecvente sonore atat de inalte.

Tiuitul in urechi este de fapt un raspuns la rugaciunile dumneavoastra, o indrumare a misiunii pe care o aveti. Daca devine prea puternic sau prea dureros, spuneti in gand ingerilor ca va deranjeaza si cereti-le sa-i mai reduca din intensitate. Informatia va va fi oricum transmisa; doar ca va fi perceputa intr-o maniera mai ÔÇ×tacuta”. De asemenea, daca acel sunet este insotit de furnicaturi in urechi sau de senzatia ca v-ar trage sau ciupi cineva de urechi si fenomenul devine prea dureros, rugati ingerii sa va ajute. Ingerii nu se simt jigniti sau suparati de cererile noastre. Ei chiar asteapta raspunsuri de la noi, pentru a sti cum sa ne fie de folos in comunicare.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de alta natura pentru folosirea sau nu a sfaturilor si a opiniilor de natura medicala, alimentara, psihica sau spirituala din cadrul articolelor. Inainte de a le pune in practica, va sugeram sa va adresati unui specialist.