sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăReligieMiracoleO imagine ireala in Muntii Bucegi! Cineva acolo sus ne iubeste...

O imagine ireala in Muntii Bucegi! Cineva acolo sus ne iubeste…

O imagine ireala in Muntii Bucegi! Cineva acolo sus ne iubeste…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Intr-o postare pe Facebook de pe pagina „De toate”, ni se prezinta o imagine foarte frumoasa, despre care se spune ca ar fi fost luata din Muntii Bucegi. In imagine se observa un halou curcubeu, si din el pare ca iese un inger sau chiar Iisus Hristos! Foarte inspirat si textul care insoteste aceasta postare: „Cred ca cineva acolo ne iubeste”.

Desi meteorologii si oamenii de stiinta ne spun ca exista o explicatie stiintifica pentru acest fenomen „natural” (e vorba de halou), totusi, cei care au credinta, spun ca nu e nicio coincidenta si totul este doar o minune, un semn de la Dumnezeu ca nu suntem singuri si ca o forta divina ne protejeaza si este alaturi de noi chiar si in aceste conditii grele pentru omenire (cum e razboiul din Ucraina).

Asa ca… Doamne ajuta tot globul pamantesc! Amin!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.