Home Franturi de realitate Pepenii verzi pot fi injectati cu detergenti! Uitati ce-a cumparat cineva din piata…

Pepenii verzi pot fi injectati cu detergenti! Uitati ce-a cumparat cineva din piata…

by admin
36 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

pepene verde cu detergent copertaIntr-un articol de pe site-ul Almeea.ro, publicat in iunie 2016 (Atentie! Pepenii verzi culesi mai devreme sunt injectati cu o substanta periculoasa pentru oameni!), se avertizau cititorii si consumatorii ca exista unii fermieri care culeg pepenii mai devreme si pentru a le da aspectul de copt ii injecteaza, lucru extrem de riscant pentru sanatatea oamenilor. Una dintre substantele folosite de-a lungul ultimilor ani, pentru a creste si a coace miezul pepenilor este Forchlorfenuron, o substanta folosita la accelerarea cresterii si in SUA – pentru struguri sau kiwi, dar care este interzisa in Europa.

De aceea, va sfatuim sa consumati pepeni verzi cumparati din surse sigure sau cel putin de la comercianti de la care ati mai cumparat si au fost buni din toate punctele de vedere: interior rosu, dulce si seminte negre.

Priviti insa ce pepene verde a cumparat un utilizator de pe Facebook, Tores Dimitri, care a postat urmatoarele: Pepene injectat cu detergent luat din piata din Tg. Frumos !!!Targu Frumos este un orasel din judetul Iasi. Intr-adevar, se observa o substanta alba, ciudata, plina de spuma, in zona in care pepenele verde se dorea a fi taiat. Nu stiu daca e vorba de detergent sau de alta substanta, dar e cu adevarat socanta imaginea de mai jos.

Asadar, atentie!

pepene verde cu detergent

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

George 20 august 2016 - 23:25

Da de unde stim ca nu l-a taiat el apoi i-a bagat el detergent si apoi a facut poza?
Eu nu cred asa ceva. Cred ca idiotul cauta atentie si face reclama negativa aiurea

Leave a Comment