Cateva vrajitorii practice ale lui Albertus Magnus: cum sa fim iubiti de cineva sau cum sa ne indeplinim dorintele

Albertus MagnusAlbertus Magnus (1200-1280) este unul dintre cele mai vestite nume din domeniul ezoterismului. Iata cateva fragmente dintr-o opera de-a sa privind magia:

Daca vrem sa fim iubiti de un barbat sau de o femeie, ne vom freca mainile cu suc de verbina, iar apoi il vom atinge pe cel care vrem sa se indragosteasca de noi. Acest secret a fost adesea incercat.

Ca sa alungi puricii dintr-o camera, stropiti-o cu un decoct de ruta, urina de iapa si nu va mai ramane vreunul. Pliniu asigura ca este cel mai bun leac pe care-l putem gasi.

Daca vrem sa alungam serpii dintr-un loc, vom fierbe si arde pene de vultur. Cel care poarta inima acestei pasari nu se teme de serpi. Inima acestuia legata cu un fir de par de leu sau de lup goneste diavolii.

Ca sa obtinem ceea ce dorim, se va lua limba aceleiasi pasari pe care i-o vom smulge fara fier sau cutit si dupa ce am infasurat-o intr-o panza noua, o vom purta la gat. Acest lucru a fost adesea incercat cu succes.

Cand vrem sa intreprindem o calatorie cu usurinta si fara sa ne obosim, vom tine in mana iarba numita pelinarita si vom face cu ea o cingatoare in timp ce mergem. Apoi sa fierbem aceasta iarba si sa ne spalam picioarele cu acea apa, nu vom fi niciodata obositi. La fel, cel care are grija sa aiba intotdeauna asupra lui aceasta iarba nu se teme de spiritele rele, nici de otrava, nici de apa, nici de foc si nimic nu-i poate face rau. Mai mult, daca tinem aceasta iarba in casa, trasnetul nu va cadea pe ea si niciun fel de aer otravit nu o va vatama, cu conditia insa sa o punem la intrare.

1 Trackback / Pingback

  1. Cateva vrajitorii practice ale lui Albertus Magnus: cum sa fim iubiti de cineva sau cum sa ne indeplinim dorintele - REVISTE

Leave a Reply